Page 23 of 25 FirstFirst ... 132122232425 LastLast
Results 221 to 230 of 243
Like Tree48Likes

Thread: Sezonul 57 - Sunteţi gata?

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Ce credeti , a meritat 21 Tokeni si 121M ?

Eu cred ca am dat cam mult pe el dar adversaru nu vroia sa se lase deloc batut ... si asa cred ca am castigat ca nu mai avea tipu Tokeni ...

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post

Eu cred ca am dat cam mult pe el dar adversaru nu vroia sa se lase deloc batut ... si asa cred ca am castigat ca nu mai avea tipu Tokeni ...
    Nu prea merita...Are abilitate dribler,e cam slab,sau poate ma insel...

Apprentice Mihai Si Ioana Stan's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post

Daca a meritat o sa iti dai seama pe parcurs,parerea mea e ca merita si in plus de asta are abilitate dribler si asta e un atu.

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Victorie in cupa 6-0. Deci ceva nu e in regula cu ml-ul meu .. S-a accidentat prima data, cand si-a revenit in urm meci a intrat titular si iar s-a accidentat. Azi si-a revenit si l-am bagat in cupa si din nou accidentat.. devine enervanta chestia.. macar de-i da unu un picior in cap, ii rupe o coasta ceva dar nu spune nimic, din senin se accidenteaza si sta pe banca mai mult de o gramada. In minuntul 3 l-am pierdut si pe Boateng, cel mai bun jucator, n-a mai putut continua meciul 16 zile sta pe banca..

Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Victorie in cupa 6-0. Deci ceva nu e in regula cu ml-ul meu .. S-a accidentat prima data, cand si-a revenit in urm meci a intrat titular si iar s-a accidentat. Azi si-a revenit si l-am bagat in cupa si din nou accidentat.. devine enervanta chestia.. macar de-i da unu un picior in cap, ii rupe o coasta ceva dar nu spune nimic, din senin se accidenteaza si sta pe banca mai mult de o gramada. In minuntul 3 l-am pierdut si pe Boateng, cel mai bun jucator, n-a mai putut continua meciul 16 zile sta pe banca..
    Nu are rost sa ii mai ti vinde-i,cat timp le trebuie sa se recupereze ei pierd mai mult in timp ce ceilalti jucatori progreseaza.

Victorie in Cupa 3-1.

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihai Si Ioana Stan View Post
    Nu are rost sa ii mai ti vinde-i,cat timp le trebuie sa se recupereze ei pierd mai mult in timp ce ceilalti jucatori progreseaza.

Victorie in Cupa 3-1.
    o sa-mi caut altii pe posturile respective, n-as vrea sa-i vand. Au scos note foarte bune cat au jucat iar pe Boateng il voi recupera in 2 zile fiindca imi mai trebuie cateva tratamente.

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Primul jucător transferat, să sperăm că o să şi marcheze.

Pricop ti-am vazut lista....Cum ai norocul sa gasesti jucatori cu abilitate nu stiu...Apropo i-ai cumparat pe toti,sau ai pierdut o parte din ei?

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Noul lot pentru acest sezon !
    Sezonul 57 - Sunteţi gata?-23.jpg
    In cupa victorie cu 2-0 !

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Am gasit un jucator recunoscut la licitatii =)))
    Poza nu e fake si eu m-am uitat de mai multe ori la ea , i-am dat si refresh la joc ca sa vad daca nu-i bug sau ceva ...

Victorie in cupa 4-0 )

Page 23 of 25 FirstFirst ... 132122232425 LastLast