Victorie cu 5-0 in campionat, nu ma asteptam sa fie chiar asa usor. Inca un jucator accidentat pentru 4 zile, 3 jucatori pe ziua de astazi ..
Victorie cu 5-0 in campionat, nu ma asteptam sa fie chiar asa usor. Inca un jucator accidentat pentru 4 zile, 3 jucatori pe ziua de astazi ..
Emoţiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dupa 1 la 1 acasa, ne-am calificat foarte greu cu 2 la 0, doua goluri inscrise pe final 84, 86.... pe langa asta am mai luat si 3 cartonase galbene, dar sa privim partea buna, am deblocat realizarea "bătăuş")
Orice e posibil. In primul meci au aparut din senin ca s-au accidentat fara sa fie vreo faza insa am observat ca nu scrie despre toate fazele din meci asa ca probabil s-au accidentat atunci. Iar la corner mi se pare ciudat, adica bati primul corner si un jucator respinge iar in corner (urmeaza din nou corner pentru..) sansele de a da gol sunt de peste 90%, mai ciudat e cand bati lovitura libera de pe stanga/dreapta si centreza in careu iar un jucator respinge in corner apare iar replica respectiva (urmeaza din nou corner pentru..))
Si am trecut in etapa urmatoare din Cupa,desi am luat prima infrangere din acest sezon.
3-2 la general![]()