Infrangere in CL cu 2-1. Am jucat cu 1 om in minus din minuntul 20, nu se putea sa nu imi mai rupa cineva vreun jucator si nici la meci nu am putut intra .. O zi nasoala cu multi nervi si speram sa ma mai calmeze meciul daca prietena nu a fost in stare) .. in retur iar nu voi fi on insa voi pune atac puternic fie ce o fi ..
Victorie in campionat 2-0. Acum ma aflu pe primul loc la 13 puncte distanta fata de locul 2 si linistit pot spune ca primul loc, sezonul acesta e al meu.
O infrangere in CL cu 1-0. Sper ca in retur sa ii dau 2 goluri sa ajung in finala, desii e un pic mai bu ca mine;
Eliminat din cupa :|
Egal incredibil facut de lider cu locu 9 , in sfarsit am sansa sa fiu pe locu 1 la un punct distanta daca voi castiga azi la 20:14 cu locu 10![]()
Succes!
Victorie cu 3-0 in campionat, sunt la 11 puncte de locul 2, n-are cine sa ma mai opreasca. Maine am meci la ora 10 in CL, dintre toate meciurile in cupa/cl, exact asta s-a nimerit sa fie devreme cand nu voi putea intra.. Echipa respectiva e mai slaba ca mine dar n-am idee de tactica, jucatori prea multi accidentati. Voi juca un 5-1(dmc)-2(mc-mr)-2 offensiv. Se pare ca ocupanta locului 1 din grupa mea a ajuns deja in finala dupa 4-0 acasa in semifinala.
am pierdut impotriva locului 3 si am ramas cu 3 puncte avans fata de locul 2 cand mai sunt 4 meciuri de jucat...sa vezi dracie cum pierd eu campionatul....dar straniu, 4 jucatori mi-au luat nota 5, care in ultimele meciuri au avut numai 7-8. In cl am piedut partida tur cu 4-2 cu o echipa multa mai slaba...sa fie oare ca mi-am schimbat ip-ul odata cu schimbarea domiciliului?...nu imi pot da seama ce se intampla tinand cont ca pana acum cateva zile totul mergea perfect.
Azi am luat bataie cu 1-0 in deplasare,gol primit din penalty !![]()
a 2-a tripla este foarte aproape.. suntem in finala cupei in fata unei echipe inferioare , campionatul il conducem la 9 pct dif fata de locul 2, iar in liga suntem ca si in finala dupa ce am castigat in tur, in deplasare cu 1-4
Dupa finala ligii.. o sa dau un meci cu Mourinho .. sa vedem ce scor scoatem.. pana atunci.. avem grija de conditia jucatorilor
![]()
Last edited by carbit; 09-17-2014 at 04:49 AM.
Succes!
In 10 minunte am meciul decisiv in CL. Am reusit sa castig un dmc de 23 ani, calitate 30 si abilitate speciala "deschizator de joc", inlocuitor pentru Gurser ce in ultimele 4 meciuri a fost oaia neagra a echipei, multa cartonase si note foarte mici..
Update:
Am pierdut 4-3 la penalti (1-2 120 minunte).. Boateng si Dyring (jucatorul transferat azi) au ratat.. Pacat, daca as fi fost on la meciul de acasa poate altul ar fi fost rezultatul..
Last edited by لاشسهمث ئهةلاقع; 09-17-2014 at 08:31 AM.