Results 1 to 10 of 243
Like Tree48Likes

Thread: Sezonul 57 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    a 2-a tripla este foarte aproape.. suntem in finala cupei in fata unei echipe inferioare , campionatul il conducem la 9 pct dif fata de locul 2, iar in liga suntem ca si in finala dupa ce am castigat in tur, in deplasare cu 1-4

Dupa finala ligii.. o sa dau un meci cu Mourinho .. sa vedem ce scor scoatem.. pana atunci.. avem grija de conditia jucatorilor
    Last edited by carbit; 09-17-2014 at 04:49 AM.

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Quote Originally Posted by carbit View Post
    a 2-a tripla este foarte aproape.. suntem in finala cupei in fata unei echipe inferioare , campionatul il conducem la 9 pct dif fata de locul 2, iar in liga suntem ca si in finala dupa ce am castigat in tur, in deplasare cu 1-4

Dupa finala ligii.. o sa dau un meci cu Mourinho .. sa vedem ce scor scoatem.. pana atunci.. avem grija de conditia jucatorilor
    Succes!

In 10 minunte am meciul decisiv in CL. Am reusit sa castig un dmc de 23 ani, calitate 30 si abilitate speciala "deschizator de joc", inlocuitor pentru Gurser ce in ultimele 4 meciuri a fost oaia neagra a echipei, multa cartonase si note foarte mici..

Update:

Am pierdut 4-3 la penalti (1-2 120 minunte).. Boateng si Dyring (jucatorul transferat azi) au ratat.. Pacat, daca as fi fost on la meciul de acasa poate altul ar fi fost rezultatul..
    Last edited by لاشسهمث ئهةلاقع; 09-17-2014 at 08:31 AM.

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by carbit View Post

Succes man !! Sa revii cu vesti bune !