Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 243
Like Tree48Likes

Thread: Sezonul 57 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Am facut doar egal 1-1. Dupa deschiderea scorului am schimbat in aparare puternica si am bagat 1 fundas in locul unui mijlocas jucand 5-1-2-2. Am deschis scorul in minuntul 1 iar ei au egalat in minuntul 82, in minuntul 89 mijlocasul meu a faulat si mi-a dat emotii insa am scapat, doar bara. Sunt multumit de rezultat, am trecut de o echipa mai puternica ca a mea. Ce urmeaza, v-a fi si mai greu, probabil in semifinala ma voi opri.
    Nu se va sti pana nu vei juca !
    Asa ca fii mai optimist

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Quote Originally Posted by Stratila Alexandru View Post
    Nu se va sti pana nu vei juca !
    Asa ca fii mai optimist
    Tocmai am vazut ca echipa de calitate 34 a fost eliminata , a castigat 2-0 acasa si a pierdut 3-0 in deplasare.. Am o sansa sa merg mai departe \O/ . detalii despre echipa cu care ma bat in semifinale.
    Sezonul 57 - Sunteţi gata?-vs.jpg
    Sezonul 57 - Sunteţi gata?-lot.jpg

Cred ca a castigat la masa verde fiindca nu pot vedea detaliile meciului..
    Last edited by لاشسهمث ئهةلاقع; 09-13-2014 at 03:38 PM.

Victorie cu 5-1 in campionat. L-am pierdut pe Lewandowski pentru 4 zile, deci nu v-a prinde meciul de maine din cl.. sper doar sa nu mai intampin maine in campionat alta accidentare importanta, deja am 3 jucatori pe banca buni iar tratamente nu mai am..

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Victorie cu 5-1 in campionat. L-am pierdut pe Lewandowski pentru 4 zile, deci nu v-a prinde meciul de maine din cl.. sper doar sa nu mai intampin maine in campionat alta accidentare importanta, deja am 3 jucatori pe banca buni iar tratamente nu mai am..
    Felicitari!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Azi am pierdut prima si cred ca singura sansa de a fi pe primul loc , liderul a luat bataie ( prima ) si eu am avut ghinionul sa fac 0-0 cu locu 6 ... eu mai am 2 meciuri grele si lideru mai are 1 ... doar sa am un mare noroc sa castig campionatu chiar daca sunt doar la un punct distanta de lider si egalitate la golaveraj

Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post
    Azi am pierdut prima si cred ca singura sansa de a fi pe primul loc , liderul a luat bataie ( prima ) si eu am avut ghinionul sa fac 0-0 cu locu 6 ... eu mai am 2 meciuri grele si lideru mai are 1 ... doar sa am un mare noroc sa castig campionatu chiar daca sunt doar la un punct distanta de lider si egalitate la golaveraj
    Locul 6 m-a batut pe mine ieri cu 1-0 si azi pe locul 2 cu 5-0.... acum e pe 3 la 1 punct de locul 2.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Victorie cu 1-0 in deplasare,care ne distanteaza de locul 2 la 4 pct !
    Momentan e bine !

Meci greu in cupa dar totusi am reusit sa castigam, din pacate doar cu 1-0 iar in liga n-am avut nici-o problema, am defilat, 7-0!

Victorie azi cu 3-0 in campionat care ne aduce 7 pct diferenta de locul 2

Victorie in campionat cu 3-0. DMC-ul meu chiar e inutil, note nu ia peste 7 si faulteaza in ultimul hal, 2 cartonase galbene in 5 minunte. Cand isi revine ml-ul voi juca 4-4-2.
    Bogdan Astefanei likes this.

Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast