Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 129
Like Tree17Likes

Thread: Sezonul 58 - Sunteţi gata?

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Infrangere in CL cu locu 1 scor 0-1 dar tot m-am calificat , inca un mare noroc sezonul asta ...

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Victorie in CL cu 2-0 si merg mai departe!

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Ai cumva jucatori de la impresar???Si eu sunt level 13...Iti dau cerere de prietenie?Daca vrei sa facem amicale?
    Nu sunt de la impresar,sunt de la licitatii Daca vrei da-mi add

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Azi doua victorii ,in CL cu scorul de 3-0 si in campionat cu 2-0

Victorie neasteptata impotriva locului 7. Dupa ce a batut primul loc, am crezut ca voi avea probleme impotriva lui insa ne-am impus cu scorul de 10-1.

Eliminat din cupa, am condus de 2 ori si m-au egalat de fiecare data. 1-1 in deplasare si 2-2 acasa.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    A venit si primul rezultat slab din acest sezon, 2-2, am egalat pe final, desi ne-am asteptat la o victorie categorica nu a fost asa....

2 penaltiuri ratate in primele 10 minute, superioritate pe teren, dar din pacate mingea pur si simplu nu a vrut sa intre in poarte, in minutul 80 era sa fim scosi din cupa, abia ne-am calificat....

Acum avem in liga, suntem condusi cu 1-0 la pauza, se pare ca astazi jocul nu ne lasa ) sa ne jucam...
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Victorie 3-0 in campionat. In repriza a 2-a am ajuns sa avem 20 posesie si adeversarul 80 din cauza ca jucatorii erau pe rosu.

Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Ce pot zice, cateodata jocul asta te face sa suferi, dar si sa inebunesti de bucurie, asta este fotbalul adevarat suferi cand pierzi te bucuri cand castigi, dar si cand ai o astfel de victorie ramai fara cuvinte, las pozele sa vorbeasca.

Cupa tur, nu imi venea sa cred ce se intampla, parca toate erau impotriva mea...

Cupa retur, am zis ca speranta moare ultima si ca merita sa crezi pana in ultimul minut. Si intradevar am reusit.

Apprentice Crister's Avatar
    E si pe romaneste aici? Frumos.
    O sa raspund scurt la topic:Sunt nivel 9,vreau sa iau si eu un trofeu dupa 3 ani si am super echipa.Bafta tuturor

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast