Inca un mare noroc sezonul asta , m-am calificat mai departe in CL cu un gol in minutu 90'
Am castigat acasa cu 3-2 si in deplasare adversaru' avea 1-0 si eram eliminat daca nu ar fi venit acest gol din minutu 90'
Last edited by Bogdan Astefanei; 10-07-2014 at 02:08 PM.
Victorie aseara in campionat 4-0 si azi cu 7-1, maine doua meciuri cupa si campionat.
Infrangere cu 3-1 in CL si s-a incheiat. Nici nu ma asteptam sa ma mai calific, prea multe accidentari m'au lovit in 2 zile..
Ieri am avut o victorie in CL cu scorul de 3-0 si un 0-0 in campionat !
Daca am fi invins am fi urcat pe locul 2 ,dar asa ramanem pe 3 momentan
Victorie impotriva locului 3 cu 3-0. Inca 1 jucator accidentat, 6 in 3 zile. Maine am meci greu si nu stiu ce tactica voi juca, probabil pun un DC in loc de MC ca am ramas fara si nu pot doar intr'un mr si ml..
Ieri am invins cu 8-1 iar locul 1 a pierdut cu 2-1 si am urcat pe primul loc. Am sanse sa castig campionatul, la inceputul campionatului dupa rezultatele slabe vs echipe de la coada, ma vedeam maxim pe locul 3.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Si eu ma gandeam la un loc 3 cand am vazut cu ce echipe am cazut in campionat dar in acest moment sunt lider cu 12 puncte avans
Eliminat din Champions League , dupa o remiza 1-1 acasa inca o remiza 0-0 in deplasare si am fost eliminat din cauza golului primit acasa ... ce-l mai rau imi pare ca am uitat de meci si il puteam urmari