Results 1 to 10 of 258
Like Tree40Likes

Thread: Sezonul 59 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by LeonardStefan View Post
    Vreo 5 meciuri in care iau gol in minutele 89-90
    Un meci conduc primesc penalty si ala ia rosu,inscriu 1-0 si iau bataie cu 2-1,in total am vreo 3meciuri in care conduc 1-0 si iau bataie cu 2-3 la 1.
    Alt meci conduc 2-0 si iau bataie la mine acasa 3-2,adversarul calitate 45 eu calitate 57,la ora actuala ala e pe ultimul loc.

La ora actuala din ce vad pe forum cred ca sunt cel mai defavorizat,si in conditiile in care calitate medie am peste toti,hai inteleg pierzi un meci,faci egal,pierzi 2-3 meciuri dar nu 10...si nu in modul asta.
    Si eu am fost eliminat din cupa,de multe ori in ultimele minute...Imi venea sa sparg monitorul de nervi...
    chestia este ca reuseam in campionat si in liga,dar numai in cupa nu...

Rookie
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Si eu am fost eliminat din cupa,de multe ori in ultimele minute...Imi venea sa sparg monitorul de nervi...
    chestia este ca reuseam in campionat si in liga,dar numai in cupa nu...
    Si eu am fost eliminat de fff multe ori,si din cupa si din liga,nu e asta problema.Problema e modul in care pierd,adica hai inteleg,nu trebuie sa iau eu campionatul mereu (e si normal),nu trebuie sa iau eu cupa mereu sau liga,la fel e si normal sa nu bat tot timpul,e vorba doar de modul in care pierzi,modul asta urat te face sa-ti bagi ceva,si hai intelegi,o data de 2 ori dar mereu mereu ?
    Asa nu se poate,daca le dai mail la suport iti zice omu "pai e normal sa mai si pierzi",si eu le zic "pai bine ba,inteleg...pierd,dar uitete cum pierd si daca pierdeam o data de 2 ori asa intelegeam,dar eu tot timpul pierd" si primesc raspuns "asta e jocul"...pai date dreaq de joc atunci.

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by LeonardStefan View Post
    Si eu am fost eliminat de fff multe ori,si din cupa si din liga,nu e asta problema.Problema e modul in care pierd,adica hai inteleg,nu trebuie sa iau eu campionatul mereu (e si normal),nu trebuie sa iau eu cupa mereu sau liga,la fel e si normal sa nu bat tot timpul,e vorba doar de modul in care pierzi,modul asta urat te face sa-ti bagi ceva,si hai intelegi,o data de 2 ori dar mereu mereu ?
    Asa nu se poate,daca le dai mail la suport iti zice omu "pai e normal sa mai si pierzi",si eu le zic "pai bine ba,inteleg...pierd,dar uitete cum pierd si daca pierdeam o data de 2 ori asa intelegeam,dar eu tot timpul pierd" si primesc raspuns "asta e jocul"...pai date dreaq de joc atunci.
    Posteaza si tu la tactici pe forumul englez...sa-si dea si ei cu parerea...

Rookie
    Nu e vorba de tactici,ca ma doare si capu cate tactici am jucat si mai ales cati jucatori am schimbat ca sa schimb si tacticile astea...
    Daca nu e sa fie,nu e si punct....