Results 1 to 10 of 258
Like Tree40Likes

Thread: Sezonul 59 - Sunteţi gata?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by LeonardStefan View Post
    Pai cine crezi ca a vazut ?Acolo a fost ceva dubios 100%,nu cred ca poate sa se intample sa ai 15 sustinatori la un meci de lvl 8,hai esti la lvl 30 inteleg,iti faci prieteni dar acolo nu cred....

Si faza dubioasa era ca de cate ori intra cineva sa ma sustina imediat dupa aia intra si la el sa`l sustina si se facea +15% posesie din nou.
    + Gandestete publicul meu,+ 5 % ,cati sustinatori a avut...
    Poti urmari meciu cam cu 30 secunde inainte de flueru de start , in 30 secunde sa zicem ca amandoi urmariti meciu dar debea dupa flueru arbitrului se poate vedea cine urmareste sau nu meciu si cati sustinatori are fiecare , de aia zici tu ca au aparut direct 15 sustinatori , probabil s-au pus sustinatori in acele 30 secunde dinaintea meciului
    Si se poate sa ai atat de multi sustinatori la lvl-u ala , poate are omu multi prieteni , colegi care joaca ... si varmiu are multi colegi de clasa si de scoala si prieteni care joaca TopEleven si daca vorbeste cu ei si ii roaga sa-l sustina ca are un meci important sigur se rezolva cu cel putin 10 sustinatori

Edit: Poti face rost de sustinatori si prin alte metoda nu neaparat sa fie persoane cunoscute , poti da cerere de prietenie ( in TopEleven ) la alti jucatori si poti sa-ti faci si 50 prieteni intr-un sezon daca ai noroc sa-ti accepte cererile ... nici eu nu m-am gandit la chestia asta pana acum
    Last edited by Bogdan Astefanei; 11-10-2014 at 04:04 PM.