Page 17 of 26 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 258
Like Tree40Likes

Thread: Sezonul 59 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    imi cer scuze, scrisem in graba si nu am observat. am aml si amr, greseala mea imi cer scuze.

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    imi cer scuze, scrisem in graba si nu am observat. am aml si amr, greseala mea imi cer scuze.
    Imi poti spune ce formatie avea oponentul???Daca avea o formatie gen 3-1-3-3,ar cam trebui sa te bata,deoarece tu ai 2 mijlocasi centrali si el 4+3 atacanti...Este doar o banuiala....

Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Imi poti spune ce formatie avea oponentul???Daca avea o formatie gen 3-1-3-3,ar cam trebui sa te bata,deoarece tu ai 2 mijlocasi centrali si el 4+3 atacanti...Este doar o banuiala....
    Normal foloseste o tactica ilegala si am avut posesie. dupa cum am mai spus, avea DC-DC-DC DMC MC-MC-MC ST-ST-ST nu avea niciun jucator pe postul lui.

Rookie
    Si ca chestie,mai e faza cu notele jucatorilor,am schimbat sezonul asta 3 echipe pana am reusit sa joc si eu cat de cat,mai am 2 jucatori care nu se ridica la media lor,+ ca atacantii mei au medie 1 gol pe meci toti 3,daca inscriu amandoi intr-un meci cred ca se cearta,isi dau in cap pe teren...
    Iarasi nu inteleg de ce pe telefon nu pot sa vad notele lor.
    Si altceva ce nu inteleg,cum pot sa gasesc numai playeri care nu le arata notele ?Adica e gol la notele lor acolo,aici ma refer de pe laptop,pai cum sa iau jucatori care au jucat bine pana acum daca nu`mi arata notele ?Iau 2-3 la ghici si ma trezesc ca iau note 4-5.

Rookie
    Semifinale.
    4 echipe romanesti.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sezonul 59 - Sunteţi gata?-1.jpg  

Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Hai sa ne jucam top eleven :-j

Rookie
    Ce ma ?Hai sa iti arat eu altceva,mult mai interesant.
    Cum dreaq e posibil asa ceva ?Nici OBAMA nu are atatia sustinatori frate...

Ce e asta frate ?Cand a inceput meciul au aparut toti dintr-o data nici nu a mai aparut cine pe cine sustine cum imi arata mie,pur si simplu intr-o fractiune de secunda au aparut toti,ce sunt astia roboti ce sunt ?Dao dreaq de treaba...

P.S : pozele sunt facute de pe contul meu al doilea,ma sustineam..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sezonul 59 - Sunteţi gata?-1.jpg   Sezonul 59 - Sunteţi gata?-2.jpg   Sezonul 59 - Sunteţi gata?-3.jpg   Sezonul 59 - Sunteţi gata?-4.jpg   Sezonul 59 - Sunteţi gata?-5.jpg  

Rookie
    Si apropo,cum mai intra cineva si ma sustinea pe mine cum intra unu si la el,sa fie acolo fix 15% posesie....

Lol.. N-am vazut decand joc atatia sustinatori )

Infrangere vs locul 1. De aceasta data a fost mai echilobrat dar nu am fost online spre deosebire de adversar, si am avut un accidentat.
    El are calitate 39 eu doar 35 insa iar valoarea 50 a mea si 37 a lui.
    Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
    Last edited by لاشسهمث ئهةلاقع; 11-10-2014 at 12:24 PM.

Rookie
    Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Lol.. N-am vazut decand joc atatia sustinatori )

Infrangere vs locul 1. De aceasta data a fost mai echilobrat dar nu am fost online spre deosebire de adversar, si am avut un accidentat.
    El are calitate 39 eu doar 35 insa iar valoarea 50 a mea si 37 a lui.
    Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
    Pai cine crezi ca a vazut ?Acolo a fost ceva dubios 100%,nu cred ca poate sa se intample sa ai 15 sustinatori la un meci de lvl 8,hai esti la lvl 30 inteleg,iti faci prieteni dar acolo nu cred....

Si faza dubioasa era ca de cate ori intra cineva sa ma sustina imediat dupa aia intra si la el sa`l sustina si se facea +15% posesie din nou.
    + Gandestete publicul meu,+ 5 % ,cati sustinatori a avut...

Page 17 of 26 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast