Daca ai vointa faci imediat ...
My Team : http://forum.topeleven.com/vitrina-e...tml#post329673
Originally Posted by A R R O W cine, ce zicea? cineva de aici care ii coleg de clasa cu mine a zis ca se fac concursuri pe forum pana acum o saptamana si ceva nici nu am stiut ca exista forum am vazut un echipamant oficial la el si lam intrebat
Originally Posted by Budau Ciprian Daca ai vointa faci imediat ... am vointa da mi sa spus sa nu postez aiurea ca se numerste spam si nu mai pot sa concurez
daca pui daddada ,shshhsahha ,ala e spam ,dar daca te bagi si tu cu detalii ceva ,nu e spam
Originally Posted by Budau Ciprian daca pui daddada ,shshhsahha ,ala e spam ,dar daca te bagi si tu cu detalii ceva ,nu e spam nu. nu e
Pff, cam greu trece timpu` pana la anuntarea castigatorului.
Originally Posted by Budau Ciprian daca pui daddada ,shshhsahha ,ala e spam ,dar daca te bagi si tu cu detalii ceva ,nu e spam poate reusesc sa fac pana la sfarsitu lunii
Originally Posted by Ionut Gheorghita poate reusesc sa fac pana la sfarsitu lunii Ai nevoie de 6,6 posturi pe zi si o sa reusesti!
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
Originally Posted by Akaelite Ionutz Pff, cam greu trece timpu` pana la anuntarea castigatorului. Trece destul de greu dar premiul este pe masura!
Originally Posted by ModeratorRomania Trece destul de greu dar premiul este pe masura! Asa e , dar sunt putini candidati
Forum Rules