Particip!
Originally Posted by A R R O W Particip! 200 posturi in 2 zile...Bine lucrat...determinare maxima...
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin PERSOANE ÎNSCRISE (până în acest moment): Stratila Alexandru , SuperDunk, لاشسهمث ئهةلاقع. AmNNNez1c, Mihai, Bogdan Astefanei şi Ioana Stan. Pricop,vezi ca este Mihai si Ioana Stan legate,nu separate... Scuze de deranj...
Last edited by SuperDunk; 11-11-2014 at 07:19 PM.
Originally Posted by SuperDunk 200 posturi in 2 zile...Bine lucrat...determinare maxima... am zis să termin repede, să-mi iau de-o grijă
Originally Posted by A R R O W am zis să termin repede, să-mi iau de-o grijă Bine ca ai timp sa stai asa mult timp pe forum
Originally Posted by Tolea88 Bine ca ai timp sa stai asa mult timp pe forum Păi ce să fac dacă mă plictisesc?
Trisori si iar Trisori ,glumesc bafta tuturor
My Team : http://forum.topeleven.com/vitrina-e...tml#post329673
Doriti sa facem un video la extragere?
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Doriti sa facem un video la extragere? ar fi frumos
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Doriti sa facem un video la extragere? Ar fi cel mai corect
Forum Rules