Am pierdut ultimul meci in CL 1-3 am jucat cu rezervele dar sunt pe primul loc si nu ma deranjeaza deloc si in campionat am castigat cu 6-0 .
Am pierdut ultimul meci in CL 1-3 am jucat cu rezervele dar sunt pe primul loc si nu ma deranjeaza deloc si in campionat am castigat cu 6-0 .
Campionat locul 2, la egalitate de puncte cu locul 1, in cupa joc in optimi, am infrant adversarul cu 0-2, iar maine am meciul cu el la mine acasa, iar in UCL am iesit azi din grupe dupa un inceput slab cu 2 infrangeri din 2 meciuri, insa intr-un final am terminat pe primul loc in grupa.
4-2 in campionat si 4-0 in CL!
Victorie grea azi 3-2 cu locu 3 si i-am luat locu , locu 2 a batut locu 1 si sunt la egalitate de puncte , spre avantaju meu care sunt la 5 puncte de ei acum ... maine am meci destul de greu cu locu 6 si nu imi mai permit nici un pas gresit daca vreau sa termin in primi 3 ...
La mine simpt ca incepe declinul. . azi am pierdut cu 3-1 la echipa de pe locul 3 , am facut egal in cupa dar m am calificat , in plus am pierdut 7 tokens la licitatii fara sa iau nimic
pe cei 2 mijlocasi laterali nu ma pot baza , au 6 stele dar sunt de nota 6
nici apararea nu o am in forma , in ultimele 30 de meciuri am jucat cu 3 aparatori si a mers bine jocul , cand vreau sa l intaresc cu 4 .. le scade randamentul 2 dintre ei au jucat de 6
am avut un atancat accidentat 4 zile iar azi la primul joc sa accidentat din nou inca 3 zile .este normal asa ??
Egal incredibil cu locul 2 si ne mentinem la un punct distanta, 3-3, am revenit de la 3-0.