Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
Like Tree10Likes

Thread: Intrebare

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Dranca Paul Andrei View Post
    Pot sa trimit echipament si daca sunt pe app de android ca eu nu am găsit nicăieri aici cum sa trimit
    Da,poti trimite si de pe android !
    Trebuie doar sa ai tokeni cumparati in functie de valoarea echipamentului

Apprentice Mihai93's Avatar
    Daca vreti sa trimiteti un articol oficial pentru a debloca realizarea .. si nu aveti cui, ma ofer eu. Serios, nu ma deranjeaza )

Apprentice Mihai93's Avatar
    Quote Originally Posted by Ștefan Tomescu View Post
    Eu in locul lui nu as baga bani in joc, cu atat mai putin in embleme si tricouri. Daca tot baga bani cel putin sa-i bage in jucatori, nu in tricouri care nu ajuta cu nimic in competitii.
    Fiecare face ce vrea cu banii lui . Nici mie nu imi place sa bag bani in jocuri dar daca ar fi sa bage emblema Stelei (cand o sa avem iar una oficiala ) ) as cumpara fara sa clipesc!

Din cate stiu cadourile oficiale poti sa le trimiti doar din tokeni cumparati, nu adunati din "finante". Dar nu am incercat, deci nu garantez ca asa e ...

Dreamer Mr.Uzzy's Avatar
    Trebuia sa joc returul de cupa.In tur castgase-m cu 3-0 la el acasa.
    Incepe meciul,marchez primul,avem 1-0.Deja ma credeam castigator,pana cand au urmat 3 cornere in care el a marcat de 3 ori.
    Inca un gol daca imi mai dadea eram eliminat,apoi am inceput sa trec pe ofensiva puternica si am reusit sa intorc rezultatul.

Intrebare-meci.jpg

Page 3 of 3 FirstFirst 123