Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 44

Thread: Ce transferuri ati reusit?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
    sezonul asta.. adica al-3 lea am luat 5-6 jucatori cu 1T majoritatea au fost liberi de contract. . singura achizitie notabila pe care am dat 1T este un DC-DR tanar 23 ani de 5 stele
    Interesant. Eu nu am mai incercat pana acum sa cumpar jucatori cu 1 singur token pentru ca am considerat ca nu am nici macar 1% sanse sa castig licitatia.

Apprentice
    Eu in prima sapt a sezonului in fiecare zi cumparam cate un jucator....am schimbat toata echipa inclusiv rezervele...si asta s-a vazut...am valoarea echipei de 99.9 si la 100 e de recunoscut

Dreamer
    Quote Originally Posted by Cristi Huzum View Post
    Eu in prima sapt a sezonului in fiecare zi cumparam cate un jucator....am schimbat toata echipa inclusiv rezervele...si asta s-a vazut...am valoarea echipei de 99.9 si la 100 e de recunoscut
    Dar eu am inteles ca daca schimbi intreaga echipa intr-un timp scurt nu ai rezultate bune la inceput pana se acomodeaza jucatorii.

Apprentice
    Eu am rezultate...din cupa am iesit rpd ce-i drept...dar in rest o mers binisor

Dreamer
    Quote Originally Posted by Cristi Huzum View Post
    Eu am rezultate...din cupa am iesit rpd ce-i drept...dar in rest o mers binisor
    In cupa e cel mai greu pentru ca picam cu adversari mai puternici. Si eu am iesit..

Dreamer
    Primul meci in care a jucat portarul cumparat astazi si evident prima nota: 7(sapte) eu zic ca este ok

Ce transferuri ati reusit?-nota-portar.jpg

Rookie
    bun asa .. primul meci a luat 7 ..este bun

eu am dat mai mult un sfert din venituri pe portarul asta .. il consider o investitie nereusita . nu prea scoate mingi.. il folosesc ca rezerva sau in meciurile mai usoare

Ce transferuri ati reusit?-paraipan.jpg

Dreamer
    Hmm, da, portarul tau are note foarte slabe..

Apprentice Akaelite Ionutz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
    bun asa .. primul meci a luat 7 ..este bun

eu am dat mai mult un sfert din venituri pe portarul asta .. il consider o investitie nereusita . nu prea scoate mingi.. il folosesc ca rezerva sau in meciurile mai usoare

Click image for larger version. 

Name:	paraipan.JPG 
Views:	22 
Size:	54.6 KB 
ID:	35147
    Vinde-l

Ceea ce ma surprinde este ca am tot lotul de 5 respectiv 6 stele si abia ma chiniu in campionat , in primele 15 meciuri am ramas pe locul 11, dupa ce am vandut pe cei mai buni au inceput sa apara punctele.

Dreamer
    Quote Originally Posted by Akaelite Ionutz View Post
    dupa ce am vandut pe cei mai buni au inceput sa apara punctele.
    Prin cei mai buni te referi la buni, dar cu note mici sau buni si cu note mari?
    Ca daca i-ai vandut pe cei buni si cu note bune nu vad cum ai reusit sa acumulezi puncte abia dupa vanzarea lor...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast