Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 44

Thread: Ce transferuri ati reusit?

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
    bun asa .. primul meci a luat 7 ..este bun

eu am dat mai mult un sfert din venituri pe portarul asta .. il consider o investitie nereusita . nu prea scoate mingi.. il folosesc ca rezerva sau in meciurile mai usoare

Attachment 35147
    Ar trebui sa-l vinzi...Costa cam mult,asa ca nu merita sa-l tii rezerva...Vinde-l acum,deoarece in 35 nu ti-l mai cumpara nimeni...

Apprentice
    Nu dau randament..cel putin la mne

Rookie
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Ar trebui sa-l vinzi...Costa cam mult,asa ca nu merita sa-l tii rezerva...Vinde-l acum,deoarece in 35 nu ti-l mai cumpara nimeni...
    pe ce criteri se da valoarea pe piata a unui jucator .. teoretic cu cat este mai scump cu atat ar trebui sa fie mai bun . nu?
    pentru nivelul 3 .. un jucator de 3Milioane ar trebui sa fie foarte bun .

Newbie
    Cu siguranta cu cat este mai cotat ar trebui sa fie si mai bun dar nu e o garantie imtotdeauna depinde si de tactica

Apprentice
    Eu cred caci cu cat este mai scump si mai tanar...cu atat creste mai repede

Dreamer
    Ce parere aveti despre cumpararea de jucatori in ultimele etape ale unui sezon? Este recomandabil? Sau sunt bani pierduti din cauza ca jucatorii isi pierd din calitate in sezonul care urmeaza?

Famous A R R O W's Avatar
    bani pierduți

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Daca un jucator are cartonas rosu si nu ai o schimbare buna pentru el si ai un meci foarte important in ultima etapa sigur te gandesti la un transfer , in ultima etapa iei usor jucatorii cu un token

Apprentice
    La nivel mic e bne sa transferi jucatori in ultima zi....e f greu sa transferi cu putini tokeni in primele 10-15 zile ale sezonului...dar daca ai un nivel mare nu e recomandabil sa cumperi in ultima saptamana nu in ultima zi

Dreamer
    Eu intru in sezonul 6.
    Si intreb cum este cu transferurile in ultimele etape pentru ca acum doua zile m-am decis sa incerc cateva transferuri si am cumparat 3 jucatori buni cu numai 4 tokeni.Ce transferuri ati reusit?-transferuri.png

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast