Dar practic nu prea, nu ? :))
Printable View
Victorie cu 5-0 in campionat,dar ramanem tot pe 4 :)
victorie 6-0 cu ultima clasata. meci usor
Victorie aseara cu 3-0. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca echipa joaca rau de tot. In ultimele 5 meciuri au luat cu totii note mici, au dat putine goluri si au incasat cat pentru tot sezonul. Forma naspa. Real life problems :). Succes tuturor celor care se bat pentru Campionat/Cupa/CL!
Victorie in camp cu 5-0 si urc pe primul loc la un punct de locurile 2-3...azi meci greu in returul cl dupa 0-0 in tur la el si meci f greu in camp cu locul 5 , dar care are un lot extrem de bun si e prezent tot timpul la meci :D
Revenire frumoasa in CL dupa ce am pierdut cu 4-2 acasa. Victorie cu 2-0 in deplasare, capat de drum pentru F.C. Zippo. Pacat ca nu am apucat fiu prezent la meciul din tur, poate eu mergeam in finala. Asta-i viata. Felicitari adversarului.
Victorie cu 1-0 in cl si m-am calificat in finala dupa un 1-0 la general...mi s-a accidentat unul dintre cei mai buni jucatori..dar s-a meritat
VIctorie in UCL cu 4-3 ! Am avut 3-0 dar am fost egalati si dupa in minutul 83 am dat golul victoriei ! :) Insa aici ne oprim,poate vom face mai multe sezonul urmator :D
am o intrebare .. am jucat top eleven pe telefon .. fara fcebook. acum am vandut telefonul .. cum pot recupera contul.. plz
nu poti juca top eleven fara facebook .
daca iti sti e-mail.ul ( sau nr de telefon ) si parola de la facebook , poti sa intri pe facebook de pe alt telefon ( sau pe PC ) si te conectezi iar pe top eleven dupa ce esti logat pe facebook
cand am intrat m.a intrebat daca vreau sa ma conectez cu facebook .. si am dat pe nu acum .. si mia dat un cont de la 0 .. si daca dau logheaza cu fb imi intra normal pe contu de fb .
infrangere 0-2 la lider, raman pe 6
Am fost eliminat din CL dupa ce am fost invins cu 3-1 acasa , 5-2 la general ... se cunoaste diferenta jucatorilor de la impresar :)
Ii a 5 - a oara cand termin pe 3 in CL
După un 2-0 acasă si un 1-1 in deplasare mi-am rezervat un loc in finala UCL. Si am picat cu cel care a fost pe locul doi in grupa cu mine. Insa el a mai îmbunătățire echipa.fiind mai bun in aceste momente decat mine. Oricum aștept meciul. Mingea e rotunda si orice sa poate întâmpla.
2-2 cu locul 4 în campionat, adio titlu
încă avem 6 puncte avans față de locul 3
Il poti recupera doar daca ai cont google pentru magazin play ! In primul rand trebuie sa ai activata optiunea de backup a datelor din aplicatii si de salvare a datelor! Asa ca daca te loghezi de pe alt telefonin magazin play cu contul de google si iti reinstalezi aplicatia de top eleven,iti vei primi aplicatia cu toate datele din contul de google ,adica iti vei primi echipa pe care o ai pe acea aplicatie :)
0-0 cu locul 7. Meci slab :(
1-1 cu locu 8,acum nu ma pot apropia de locul 1(eu fiind pe 2)Sper ca sezonul viitor echipa sa isi faca treaba pentru ca nu mai fac niciun transfer
ma opresc si in LC dupa 0-2 si 0-3. prea bun adversarul. nu am avut nici o sansa.
Am avut o zi nasoala azi am luat bataie si in campionat tot cu 3-1 si tot acasa ...oricum nu mai conteaza daca pierd sau castig in campionat :)
Dar uitati ce lupta pentru promovare se da intre 7 echipe pentru 3 locuri
http://i62.tinypic.com/v76s8x.jpg
ma astazi la ora 20 : 00 am meciul in cupa . sper sa o bat (e fata) .
învis de echipa de pe 10, echipă care e a făcut 4 blaturi consecuvite, cu mine joacă serios...
locul 1 ia bătaie cu 1-0 de la locul 3 , se pare că aveam șanse de băteam
dar na, acu suntem siguri măcar de locul de CL
doar 1-1 acasa cu locul 3, am picat pe 7, promovarea se joaca pina in ultima etapa
Am reusit sa castig finala cupei cu 3-0 si in sfarsit mai castig si eu ceva inafara de campionat :)
Victorie si in campionat 0-2 cu locu 2 chiar daca nu am urmarit meciu.
Salutare !
Sunt nou in acest joc si as avea nevoie de niste indicatii.
Din fericire sunt pe primul loc in clasament dar nu pentru mult timp deoarece punctele dintre echipe sunt foarte apropiate iar locul 1 se va juca pana in ultimul meci.
Attachment 37559
Cu siguranta voi baga niste bani in acest joc si sa ma apuc de transferuri.
Intrebarea mea este.
Sa ma apuc de pe acum sau sa astept terminarea campionatului?
Attachment 37564
am castigat cupa pt prima data . 2 : 2 la sfarsitul timpului regulamentar
iar in reprizele de prelungire am mai dat 2 goluri deci la sfarsit 4 : 2 pentru mine
ESTE
55 de goluri înscrise, 4 primite - un parcurs mai mult decat mulţumitor!
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...83&oe=5551FD22
Victorie cu 4-0 in deplasare in campionat ! :)
victorie in campionat cu 0 : 11 in deplasareAttachment 37594
Finala CL castigata fara problemeAttachment 37595
Victorie cu 7-1 in campionat. Interesant este ca daca B. Alex (jucatorul) mai da 3 goluri in ultima etapa ajunge la 100 de goluri in doar 2 sezoane. Ceea ce ar fi super tare.
Rezumat sezon: Campionat castiat, locul 3 CL, optimi cupa. Nu-i rau, dar nu-s nici multumit. Manageru' care m-a eliminat din cupa a si castigat trofeul.
3-0 cu locul 6 , locul 2 asigurat
locul 2 într-un campionat foarte greu tot e ceva, e bine că am prins loc de CL
sper că următorul să fie mai ușor :o
6-o cu locul 4. Joc bun insa nu il mai pot ajunge pe cel de pe primul loc sunt la 4 puncete de el. Deci campionatul acesta locul 2 :)