Victorie greu obtinuta azi in campionat 1-0 cu fostu loc 3 , cred ca pentru prima data in sezonu asta 3 jucatori au luat nota 6 in acelasi meci ... maine am maci cu locu 13 si sper sa nu am emotii , locu 2 castiga fara probleme de cateva etape ...
Printable View
Victorie greu obtinuta azi in campionat 1-0 cu fostu loc 3 , cred ca pentru prima data in sezonu asta 3 jucatori au luat nota 6 in acelasi meci ... maine am maci cu locu 13 si sper sa nu am emotii , locu 2 castiga fara probleme de cateva etape ...
Am invatat ca e foarte greu sa cuceresti cele 3 trofee in acelasi sezon chair dak ai toata echipa de 6 stele
locul 1 campionat, cupa castigata, iar in CL (rusine) nu am trecut de grupe
nivel 17
buget 750 mil
o sa incerc tactici noi
castigarea campionatului si o evolutie cat mai indelungata in CL si Cupa
Bun. Victorie in campionat si champions league: 5-2 (acasa) respectiv 1-2 (deplasare. Totusi, nu stiu cum am reusit sa nu fiu prezent la niciun meci. Stiam la ce ora se vor juca, dar...se vede ca sunt in sesiune. Uit tot=)).
Tocmai ce m-am uitat peste niste chestii. Fostul lider al campionatului a luat iar bataie. Total neasteptat. Chiar imi pare rau. Singura data cand am avut emotii pentru trofeu. Pacat ca a durat prea putin perioada asta, Nu avea nicio infrangere pana in etapa a 14.
Am sa postez si ultimul rezultat al adversarului despre care vorbesc, anume LeeSin Team. Ca sa vedeti cat ghinion are omul.Attachment 37151
Chiar ca-i mare ghinion , de la 3-0 la 3-4 ... cred ca spargeam tastatura :))
Azi am facut egal in UCl ,scor 3-3 ! :) Un meci foarte deschis !
Iar in campionat o victorie destul de grea cu 1-0 !
Ne mentinem pe 2 in acest moment ! :)
Am batut 2-0 in cl la mne acasa...dar am luat-o cu 4-2 in camp...is la 2 pct de primul loc
In UCL am bătut acasă cu 4-1 si am luat gol din prostia mea introducând in a doua repriza un fundaș si un mijlocaș mult mai slabi. Având 4-0 am vrut sa menajez un mic jucătorii buni. Si fundașul greșind o pase pe final de meci au reușit sa marcheze. Iar in campionat mercand brici având deja 6 puncte avans
eu am reusit :D o data :))
Etapa 17 : 4-0 acasa :D si am urcat pe primul loc la egalitate cu locul 2 35 pct
locul 3 : 32 pct/locul 4 - 31 pct/locul 5 si 6 - 30 pct / locul 7 - 28 pct
Attachment 37212Attachment 37213
maine meci direct cu locul 1 , doar ca am fudasul stanga suspendat, voi lua asta seara unul nou
Victorie 8-1 in deplasare in campionat. Maine am meciuri grele si-n CL si-n campionat. Offf.
@Cel cu numele organului de reproducere masculin: Stiti cum se zice, egaluri multe, infrangeri p..a:))
Victorie cu ceva emotii azi 0-2 cu locu 13 , locu 2 a fost invins si am mai castigat un punct fata de actualu loc 2 :)
infrangere 1-2 in deplasare si raman pe 7. La primele 4 locuri nu mai am sanse sa vad la 5-7 ....
eu sunt de parere ca primele nivele sunt cele mai grele, deoarece nu ai multe T-uri si nici un buget prea mare...pe cand la un nivel mai mare poti face bai foarte multi si foarte usor, mai ales daca ai evolutii bune in CL si Cupa
da, este o varianta.eu iau mai bine de 10 milioane cand joc acasa cu stadionul plin si il am la 211000...deci se poate si mai bine de atat :)
Mda,se pare ca returul e ca de obicei ! Incep meciurile proaste .
Azi infrangere cu 2-0 acasa,din 20 de suturi doar 2 pe poarta ,restul numai avioane ! Echipa adversa din 4 suturi are 2 goluri,unde in tot meciul a avut doar 2 ocazii,in care bine inteles, au fost golurile partidei :)))
astazi am castigat in campionat cu 4-0...meci relax :)
victorie 4-1 in camp si urc pe primul loc la egalitate cu locul 2,dar golaveraj mai bun
eu nici acum nu mi explic cum echipe ca astea cu jucatori de 1 stea sunt pe primul loc in campionat
Attachment 37216
pe asta maine in CL ar trebui sa l nimicesc
bafta la meci!
Inca o victorie in campionat si ne mentinem la 8 puncte fata de locul 2! Cu siguranta o sa castigam acest campionat, nu vad ce ne-ar opri acum!
astazi am meci destul de greu cu cel de pe locul 3...sper sa nu apara probleme
multa bafta in UCL Alex
meci nebun impotriva locului 3. A fost un meci cu 8 goluri si 4 cartonase galbene, dintre care 3 ale mele :). 2-2 la pauza apoi echipa mea s-a trezit si a incris 4 goluri, meciul terminandu-se cu scorul de 6-2 :D
4-1 acasa in LC dupa ce in tur a fost 2-2. In semifinale voi intalni un adversar ce are in echipa titulara 3 jucatori cu 7 stele , restul de 6 stele. Capat de drum cu siguranta :p
incearca sa joci acasa foarte defensiv, sa incerci sa nu iei gol isr in deplasare joaca la totul sau nimic cu o echipa ofensiva...poate ai noroc:)
Victorie 2-1 in CL si merg mai departe. In semifinale dau de un croat care are formatia alcatuita exclusiv din scouteri+ 2 jucatori de 7 stele. Tough luck i guess.
Egal in UCL 2-2 ! :) Dar ma calific deoarece am dat mai multe goluri la el acasa ! :)