Calificat in semifinalele cl dupa un 2-2 muncit in deplasare si un 2-0 la mne acasa...sper sa iau acest trofeu
Printable View
Calificat in semifinalele cl dupa un 2-2 muncit in deplasare si un 2-0 la mne acasa...sper sa iau acest trofeu
Wow are topicu aproape 230 like-uri :o premieră :D
bun bun :D
Sa speram ca va ajunge la mai multe ! :)
învins cu 3-1 de locul 1 ... o primă repriză excelentă, în a doua am luat golurile, nu am jucat nimic
3-2 cu penultimul clasat, imi consolidez pozitia 7 :D
sa speram ca nu ajungi mai jos de 7 :(
Victorie cu 2-1 in campionat ! A fost un meci destul de greu,desi trebuia sa fie unul foarte usor !
Egal facut ieri in CL dar nu a afectat calificarea , in semifinala va fi foarte greu :)
Victorie grea ieri in campionat 2-1 , mia accidentat ambii mijlocasi centrali in prima repriza , din fericire doar 2 zile de fiecare
astazi teoretic meci usor in campionat cu locul 13 in deplasare. Practic a fost un meci foarte greu. am fost condus cu 1-0 si respectiv 2-1 la pauza. Insa dupa pauza echipa mea a avut puterea de a egala iar in minutul 83 a inscris golul victorie. Am castigat cu 3-2, insa de laudat este portarul meu care a avut 5 parade si un atacant care a facut dubla si pasa de gol de la golul victorie. Pot spune ca am avut noroc chior ca am castigat. :D
Victorie 3-1 in cupa , ma asteptam sa fie mai usor meciu avand in vedere diferenta de calitate , ii bine si asa :)
4-0 în campionat cu penultima clasată, deși nu am fost prezent jucătorii au făcut un meci bun, având în vedere că adversarul a avut sub 10 șuturi
prețul plătit este cam mare, MR-ul și un DC suspendați , dar mâine avem cu ultima echipă, meci ușor pe foaie
vedem totuși ce va fi, schimbare pentru MR nu am , deci voi băga un MC
după 7 egaluri consecutive , i-au venit 3 înfrângeri consecutive cu scorul de 3-2 celui cu denumirea mai vulgară :D și a căzut de pe 2 pe 5
Victorie 3-1 cu locu 6 si aproape sunt campion imi mai trebuie 2 victorii si un egal din 6 meciuri ramase :)
10-0 azi cu ultimul clasat, si am urcat pe 6 dar de maine incepe greul
2-2 in campionat si coboram pe 4 !
Infrangere in UCL cu scorul de 3-0 ! Nu am urmarit meciul si am avut si un accidentat ! Se pare ca ne oprim in semifinale :)
1-1 cu ultima clasată... dezamăgitor
1-1 in deplasare la locul 4 si eu raman pe 6. Urmeaza mai tarziu meciul in LC cu un adversar super puternic.
2-0 cu locul 7...scurt si la obiect :)
In campionat am meci cu liderul,cu lotul de la impresar :) Prevad inca o infrangere :))
Am fost invins 2-1 in Champions League , a fost un meci echilibrat dar meritam ceva mai mult , posesia a fost egala dar am avut ocazii mai clare ca el ... am ratat de 2 ori singur cu portaru , am avut 4 suturi pe poarta mai mult ca el si el a avut 2 parade mai mult ca mine.
Inca ramane speranta in meciu de acasa chiar daca in meciurile de acasa am observat ca am rezultate mai slabe decat meciurile din deplasare.
In campionat am cu locu 7 si teoretic ar trebui sa castig , acum sa vedem ce va fi :)
Victorie incredibila in campionat cu liderul :) 2-0 la el acasa !
Meh. Doua infrangeri din doua. 2-3 acasa cu locul 5 si 2-4 tot acasa in Champions League. Pa-pa CL si-s aproape sa pierd si locul 1. Great!
Victorie chinuita in campionat 2-1 , a inscris inca din minutu 1' si credeam ca va fi usor , debea in minutu 88' am reusit sa dau golu victoriei si am fost salvat de portar de 8 ori , important ii ca am castigat :)
Locurile 2 si 3 au avut meci direct si au remizat 1-1 , locu 4 a fost invins si " daca " castig maine cu ultimu loc deja sunt campion :)
vad nu s singurul ghinionist ,notez si eu prima infrangere CL in deplasare cu o echipa mai slaba ..
de suparare mai mi am luat un ST poate am noroc cu asta
obligatoriu trebuie sa marchez minim 2 goluri .. nu pot sa ma opresc in semifinale
0-2 in deplasare in LC. poate daca urmaream meciul reuseam mai mult. in fine...vedem ce va fi la retur desi nu vad cum as putea intoarce scorul tinand cont de valoarea adversarului.
Attachment 37422
ne.am calificat in finala in CUPA sper sa o si castigam .
mult succes florine . sa ne prezinti cupa :rolleyes:
azi in campionat cu greu am batut locul 7 . m am ales iar cu un accidentat ..ultima achizitie nu a rezistat decat 30 min intreg
si la sfarsit am avut si 4 jucatori demoralizati .. dracu sa i ia .. am inceput sa i indop zilnic cu pachete
ma gandesc sa i duc la un salon de masaj erotic poate asa reusesc sa i tin cu moralu sus :D
Am avut o zi perfecta azi :)
M-am calificat in finala cupei dupa vre-o 20 de sezoane de asteptare :) sper sa o si castig :)
In campionat am batut ultimu loc cu 5-0 fara atacanti :) am facut si realizarea :)
2-1 cu fostul loc 3, care cade acu pe 5, 2 goluri date pe final :D
locul 1 ia bătaie de la locul 12 cu 2-1 și mă apropii la 4 puncte de el, dacă nu făceam egal ieri... :mad:
mâine avem meci cu locul 4 , sper la măcar un egal
4-1 acasa si raman pe 6 in clasament. Sunt la 4 puncte de un loc in LC dar si la 4 de retrogradare. Maine am meci foarte greu la primul loc.