Victorie cu 2-1 in UCL !Trecem mai departe ,unde vom da peste un adversar foarte bun ! :)
Printable View
Victorie cu 2-1 in UCL !Trecem mai departe ,unde vom da peste un adversar foarte bun ! :)
2-2 in CL cu emotii pe final..merg mai departe
ciudata rau echipa mea .. nu pierd in deplasare in schimb acasa in meciurile importante iau bataie
ultimul exemplu acum in CL .. joc in deplasare prin min 7 mi se accidenteaza un mijlocas , eu abia prin min 63 am intrat , conduceam cu 1-0 il schimb pe ala accidentatu si mai dau un gol .. castig
iar azi ..joc la mine .. individul schimba 3 jucatori in prima repriza foarte repede ..apoi da gol ... ii se accidendeaza un jucator.
iar in repriza a doua in min 71 ii este eliminat pentru cartonase inca un jucator
am avut la un moment 2 jucatori in plus la meciul asta si ai mei n au schitat nimic.
Asa-i in tenis, Dorin! De pilda, echipa mea a pierdut astazi in CL cu 2-1 acasaaaa. Dupa ce in tur castigasem in deplasare cu 4-1. Dar victorie categorica, 31 de suturi, 14 pe poarta. Acum, 17 suturi, 3 pe poarta=)). Pana mea. Macar merg mai departe.
Din pacate nu am mai urmarit meciu , am intrat in minutu 84' si nu mai aveam ce sa fac asa ca am facut egal 1-1 ... dar spre norocul meu se mentin punctele distanta fata de locu 2 :)
victorie directă cu locul 4 și avem 4 pucte peste, la egalitate cu locul 2 care are 5 egaluri la rând :D
portarul a luat nota 7 deși a avut ceva 5 parade și un penalty apărat
se pare că-l voi păstra
0-2 in campionat, am ajuns pe locul 10 :rolleyes:
Am reusit si eu calificarea mai departe in CL intorcand o infrangere cu 2-1 in deplasare printr-un sec 3-0.Van Basten m-a salvat din nou ajungand la 128 de goluri in 114 meciuri pt Daci. In turul urmator intalnesc FC Argesu lu Dobrin si Mutu :P
Attachment 36932Attachment 36933Attachment 36934
Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe persoane active. E foarte misto sa vezi ca forumul roman e aproape cel mai activ dintre toate. Felicitari tuturor!
Sunt mai nou pe forum dar ma bucur ca l-am găsit , deoarece am găsit aici unele răspunsuri si au fost de ajutor pentru mine
Ieri am suferit prima infrangere din campionat si am cazut pe 2,la o diferenta de 1 pct fata de lider ! :)
Calificat mai departe in Cupa :)
L-am batut cu 2-0 si in Semi-finala voi intalni un adversar din sezonu trecut ( campionat ) , sezonu trecut ma batut el dar cred ca are aceeasi echipa si ar trebui sa trec lejer de el.
2-0 in liga, destul de bun mai ales ca am avut un jucator accidentat si cartonas rosu :D
1-0 in campionat in deplasare si am urcat pe 8 :p
3-1 în campionat cu locul 7, se pare că și-au revenit cât de cât jucătorii, urcăm pe 2
cel de pe 3 are 6 egaluri consecutive :D , am 2 puncte peste el și 6 peste locul 4
Victorie 4-1. Locul 2 pierde din nou, inexplicabil chiar cu locul 8 si campionatul pare asigurat. Emotii, emotii.
Nu pot sa cred ca iar am facut egal in campionat cu locu 11 de data asta , fostu loc 3 cu care am facut ieri egal azi ia bataie la la ultimu loc si cade pe 5 , a venit unu tare din spate care mai acum 4-5 etape era pe locurile 6-7 acum a urcat tocmai pe 2.
Maine am cu locu 3 si fata din tur cand i-am dat 5-0 acum si-a intarit echipa , ii si in CL cu mine , sa calificat si el in sferturi.
la nivelul meu nu i asa agitatie , in campionatul meu suntem 3 care urmarim meciurile in rest ceilalti manageri nu s prezenti.
cu unul dintre ei m am imprietenit de 2 sezoane jucam in accelasi campionat .. sper ca sezonul urmator sa nu mai cad cu el sa mai castige si el campionate .. l am batut mereu ..
etapa 16 locul 4
Locul 1 - 31 pct
locul 2 - 29 pct
locul 3 - 29 pct
locul 4 - 29 pct
locul 5 - 28 pct
locul 6 - 25 pct
locul 7 - 25 pct
iar in Champions League sunt in sferturi :D dupa ce am trecut cu 7-0 la general
3-0 in cupa si mergem in runda urmatoare cu scorul final de 9-0!
Se pare ca pana-n finala avem cale deschisa!
Azi inca un rezultat neasteptat in campionat 0-0 ! Atacantul meu Stratila ia nota 9 desi nu a facut mai nimic :))
Mda, "interferenţe" de la croaţi :)))
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...f025fb35b9095a
La mine asta cu jucatorii si notele e ceva normal. :D Poate sa dea si 4-5 ca tot ala care are un gol e omul meciului ! :)))
NU esti singurul cu asa ceva ! :)) Am observat si eu aceste interferente :)) Poate sunt extraterestri ! :))))
Si eu am vazut un comentariu in alta limba la un meci de-a meu da credeam ca sa intamplat :) tare faza cu "FORESTIERII" :))))
Dupa cum ma si asteptam am avut un meci usor in sferturile Champions League , 5-0 in deplasare si sunt ca si calificat , in meciu de acasa imi voi proteja cativa jucatori in pericol de suspendare pentru semifinale unde voi intalni un vechi rival de curand prieten , voi avea nevoie de un miracol ca sa ma calific in finala :)
Azi mi-am luat un nou mijlocas foarte bun 18 ani si aproape recunoscut , ca sa am o rezerva pentru mijloc
2-2 in deplasare in CL, dupa un meci echilibrat iar adversarul a ratat penalty in minutul 88 :)
nu cred ca te poti baza in meciurile importante pe jucatorul asta de 18 ani. . daca nu are meciuri in picioare
asa cred .. exemplul meu am un ST de 18 luat de curand .. sa remarcat doar intr un meci de campionat cu una dintre cele mai slabe echipe
in CL l-am avut in 3 meciuri cu prestatie 6-7-6
Attachment 37110
eu am cel mai bun lot din toate echipele 20 de jucatori de 5 stele + 2 jucatori de 6 stele
azi batui liderul cu 2-1 la el acasa
3-2 in deplasare in CL, un rezultat destul de bun, speram ca in tur sa castigam la 2,3 diferenta pt. spectacol!
5-1 acasa in campionat si am urcat pe 7 :)
4-2 cu locul 11 și rămânem la 5 puncte de lider care a zdrobit locul 5 cu 5-1 (loc pe care au deabea l-am bătut cu 3-2) , aveam 4 puncte peste locul 3 care are 7 egaluri consecutive... și 7 peste locul 4
Attachment 37122
mâine meci direct cu locul 3, dacă bat mă distanțez departe..
PS. țin să precizez că singura înfrângere pe care o are e de la mine, i-am dat în tur un 3-0 sec :D