407Likes
-
3-0 in deplasare in Liga cu adversarul cel mai valoros din grupa.
-
3-1 in campionat acasa cu un oponent teoretic mai valoros. Am fost dominat la capitolul suturi pe poarta 6-10 desi nu mi s-a parut ca adversarul sa fi avut mai multe ocazii clare. Am urcat pe locul 4 cu 7 puncte.
-
Rookie
2-0 campionat si 2-1 in Champions League...dar am o mare problema(accidentari la fiecare joc)
-
Romanian Forum Moderator
Victorie in campionat cu 4-0, sunt obligat sa castig in UCL.
-
Famous
1-1 în CL.. meci dominat terminat doar egal...
-
Pro
Victorie in campionat 4-1 dupa ce am primit gol in minutu 4 , cand am primit gol ma gandeam ca iar ii un meci nasol
Notele jucatorilor is bune , au toti peste 7 , usor usor incep sa se cunoasca jucatorii
-
Famous
1-1 în campionat, am încercat un 3-2-3-2 a mers cât de cât, aștept să-și intre în mână și celălalt atacant și totul va fi bine
-
Pro
Am cam terminat transferurile pe sezonu asta , am dat aproximativ 50 tokeni pe 11 jucatori + 2 rezerve dar sa meritat parerea mea , au toti de la 22 ani in jos cu exceptia unuia , acum sper sa mearga bine treaba , nu mi-am mai facut de mult echipa asa puternica
-
Dupa 2 victori in campionat am facut un egal 1-1, cu om in plus si 2 penaltiuri ratate,la 1-1 am schimbat formatia in 3-4-3 dar portarul advers a fost cel mai bun om,a avut 7 parade
Last edited by Human; 01-15-2015 at 08:33 PM.
-
Romanian Forum Moderator