Results 1 to 10 of 418
Like Tree407Likes

Thread: Sezonul 62 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post
    Deja am calcat stramb in campionat din etapa a doua debea 1-1 si am fost salvat de portar de la umilinta , a avut 9 parade , azi a fost o zi neagra 2 egaluri cu echipe inferioare ... sper sa nu se repede povestea din sezonu trecut si sa pierd campionatu din cauza rezultatelor nasoale cu echipe slabe
    Uitati ce diferenta la note

jucatorii celelalte echipe n au prestat nimic .numai note de 6 vad .. cred ca tactica ta nu a fost buna

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
    jucatorii celelalte echipe n au prestat nimic .numai note de 6 vad .. cred ca tactica ta nu a fost buna
    Daca nu era buna tactica nu cred ca mai aveam 60% posesie ... asta e acum , mergem mai departe

Rookie
    Daca nu era buna tactica nu cred ca mai aveam 60% posesie ... asta e acum , mergem mai departe
    n ai jucat deloc ofensiv .. la pauza scoteai un DC si bagai un AMC sau ST .cred ca ai fi castigat

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
    n ai jucat deloc ofensiv .. la pauza scoteai un DC si bagai un AMC sau ST .cred ca ai fi castigat
    Chiar asta am si facut , in minutu 68' am scos un DC si am bagat un ST ... sper sa-mi revin

Victorie chinuita 1-0 in CL , la inceput am fost multumit de randamentu suturilor pe poarta acum nu stiu ce se intampla da sa-u inversat lucrurile din 17 suturi debea 3 pe poarta ...

Edit: Am observat ca le scade repede moralu unor jucatori , care ar fi cauza ?
    Last edited by Bogdan Astefanei; 01-15-2015 at 11:48 AM.

Addicted
    Edit: Am observat ca le scade repede moralu unor jucatori , care ar fi cauza ?
    Evolutii slabe, accidentari, faptul ca ii tii rezerve...asta am observat la echipa mea