Hei, salut. Cine ma poate ajuta sa anulez o licitatie. Am dat din greseala pe un om pe care nu vreau sa-l vand.
E destul de urgent! MS
Hei, salut. Cine ma poate ajuta sa anulez o licitatie. Am dat din greseala pe un om pe care nu vreau sa-l vand.
E destul de urgent! MS
Nu poti sa anulezi licitatia...
Si mie mi sa intamplat ceva asemanator odata , am dat din greseala oferta la unu de la negocieri , de obicei cand fac oferte la negocieri nu mi se accepta , ala mia acceptat in cateva ore ...
Eu as spune o bila neagra pentru neatentia ta, odata ce ai scos un obiect la licitatie nu-l mai poti retrage, cam asta-i sistemul corect.
Mie ce imi pare o mare prostie din partea celor de la Nordeus:
Vreau sa cumpar un jucator la "Negocieri". Am oferit 13 tokeni din care 5 tokeni intra in contul celui care vinde, restul in contul jocului + suma aferenta. Cel ce vinde are timp 24 de ore sa-ti raspunda. Dupa 1 ora acesta mi-a cerut pe jucarul pe care eu l-am ofertat inca 20 de tokeni in plus. Ei, aici nu mai este in regula.
Jocul trebuia sa-mi ofere posibilitatea sa anulez oferta catre acest jucator imediat, nu sa astept pana la scurgerea celor 24 de ore. Eu nu mai am destui tokeni sa-i ofer vanzatorului, si poate ma orientez catre alt jucator, sau am gasit altceva....ce fac ? stau cu tokenii blocati ?
Asta e prostia. Aici e un minus destul de mare. Nu am bani sau tokenii pe care vanzatorul mi-i cere ca suprapret, sa-mi ofere posibilitatea sa anulez imediat cererea de cumparare.
Last edited by Florin Ursu; 08-04-2015 at 03:29 PM.
"Talent wins games , but teamwork and intelligence wins championships "
@ Florin Ursu - foarte bine punctat, ar trebui introdusa optiunea de anulare a ofertei.