Si mai este o mica problema ,dupa update iconita aplicatiei dispare din meniul telefonului ! Trebuie sa il deschid mereu din google play !
Da, îmi place
Nu, nu-mi place
Are nevoie de mai multe îmbunătăţiri
Si mai este o mica problema ,dupa update iconita aplicatiei dispare din meniul telefonului ! Trebuie sa il deschid mereu din google play !
Cel mai mare update din istoria TOP ELEVEN care a adus :
+ grafica imbunatatita (sunete, muzica)
+ sau - adaugare automata de puncte skilluri
- este facut deocamdata numai pentru platformele de mobile si culmea nu mai are optiunea sa te anunte prin notify cand ai meci....
- nu mai poti sa desemnezi: schimbarile automate, cine sa bata cornerele, cine penaltiurile etc.
- nu mai poti antrena abilitati speciale
- nu mai ai top pasatori , clasamentul golgheterilor
- nu mai poti seta intensitatea antrenamentelor...
am inteles ca multe din minusurile de mai sus vor fi implementate pe parcurs... dar sa vi sa spui ca e cel mai mare si mai tare update de cand este jocul si sa vi cu o varinta cu 3 plusuri si 7 minusuri pe care eventual o sa le corectezi pe parcurs ... mi se pare hilar
PS daca tot implementati una cate una, va sugerez sa implementati cat mai repede functia de notify....
e cea mai tare actualizare . imi place la nebunie . deja am inceput sa ma obisnuiesc cu noua actualizare . nu am nici o problema deci ii foarte tare
Salut
Ce se întâmpla cu abilitatile speciale? Cum le dezvoltam acum? Aveam mulți jucatori cărora le dezvoltam abilitati si acum.....
Multumesc
Eu am mai observat o chestie ! daca intri de pe aplicatie ,iar apoi intri de pe pc jucatorii tai sunt la odihna !!
Chestia asta nu prea e ok ,mai ales daca nu stiiam,jucam toate meciurile la odihna !!
Cum adică la odihna