nu inteleg de ce cand joc un meci si am posesie mai buna si echipa mai buna si moral ridicat iau bataie datorita eficientii echipei..ce trebuie sa fac sami cresc eficienta la echipa in meciuri
nu inteleg de ce cand joc un meci si am posesie mai buna si echipa mai buna si moral ridicat iau bataie datorita eficientii echipei..ce trebuie sa fac sami cresc eficienta la echipa in meciuri
Depinde foarte mult si de notele jucatorilor , daca notele sunt de la 7 in sus ii bine daca is de la 6 in jos ...
sa inteleg ca eficienta depinde de note? atunci daca am moral ridicat ar trebuii sa fie si notele ridicate.asa ar fii logic
Nu neaparat
Sent from my iPad using Tapatalk
Logic da, practic BA, prea multe lucruri ascunse care nu-s prezentate si asa zisul factor de risc despre care nimeni nu stie ce este.
Eu am 8 puncte din 15 posibile.
5/5 meciuri am avut mai multe suturi pe poarta
5/5 meciuri am avut calitatea echipei mai buna
5/5 meciuri am avut moral 100% superb
5/5 meciuri am avut conditie 100%
5/5 meciuri am fost online
...şi cu toate astea doar 2 meciuri castigate, 2 egaluri si o infrangere.
chiar nu mai inteleg nimik.in meciu de azi am posesie 63 % si iau bataie de la o echipa din aceeasi liga cu mine dar mult sub nivelu echipei mele.iar si iar eficienta 0 si el cu jucatori de 3 sau 4 stele si posesie de 30 si ceva la suta ma bate de mi suna apa in urechi.deci ce e de facut?
e singura solutie?fiecare jucator oscileaza la note insa e f ciudat sa se intample asa ceva
inca o intrebare.de ce atunci cand iti pui jucatorii sa faca antrenamente nu mai evolueaza la aptitudini?In ultimul timp cand ii antrenez la aptitudini arata 0,dar mere.Cresc la aptitudini doar daca joaca meciuri