1-0 in LC (merg in finala dupa 3-1 la general ) si 2-0 in campionat
1-0 in LC (merg in finala dupa 3-1 la general ) si 2-0 in campionat
2 victorii azi ce au adus 2 trofee : 4-1 in finala cupei si 9-0 in campionat unde cu 2 etape inainte de final am 9 puncte avans fata de locul secund.
Inteleg ca sunt deja campion dar cum se poate sa fac egal cu panarama asta de echipa ... ma gandesc ca daca era un meci decisiv pentru campionat sau as fi patit asta in cupa sau CL ... nu prea ii normala ligica jocului ...
![]()
9-0 in finala cupei si 15-0 in camp (dar la nivel 2)![]()
Am batut 1-0 singura echipa din acest camp care a indraznit sa ma bata si 1-0 la locul. 6 ,campionat adjudecat![]()
8-1 in campionat si 4-1 in finala LC....in sfarsit a venit si tripla
![]()
Last edited by snakkke; 05-29-2015 at 01:28 PM.
Felicitari snakkke pentru castigarea tripleieu ma chinui de 2 ani sa iau tripla din toate rasputerile , am fost de 2 ori foarte aproape , poate o sa reusesc si eu intr-un bun sezon
Azi victorie chinuita 1-2 cu locu 7 si sezonu acesta tot cu campoinatu am ramas ... ii bine si asa decat deloc![]()
Ai bagat bani la greu din ce vad.
Ar trebui sectiuni separate pe forum pentru cei ce joaca din placere si cei din obsesie
@ Bogdan Astefanei - multumesc frumos...o sa vina si randul tau
@ Mr.Uzzy - am bagat ceva bani recunosc, dar nu-i o suma mare. fara sa cumperi tokeni mi se pare foarte greu sa ai rezultate, mai ales pe toate planurile. nu am postat nici sa ma laud, nici nu am vrut sa deranjez pe ceilalti. daca e necesar sezonul viitor o sa-mi deschid un topic separat.