88Likes
-
2-0 in LC si merg in finala cu 4-2 la general, unde voi intalni adversarul din grupa unde l-am batut de 2 ori. Egal in campionat 2-2 dupa ce am avut 2-0 pina in minutul 74...m-am distantat la 2 puncte de lider si am sanse mici la titlu
-
Romanian Forum Moderator
Ieri victorie in UCL cu 4-0, sunt in finala, iar in campionat 2-2 dupa ce m-a egalat in minutul 88...
-
Pro
Victorie in cupa dar infrangere in campionat ... nu are prea mare importanta.
Maine voi avea finala CL la 3 ore dupa ce voi avea un meci greu in campionat ... va fi cam naspa ... sper din toata inima sa castig , imi pun toate sperantele in meciu de maine.
-
Romanian Forum Moderator
Infrangere in cupa 2-1, finala pierduta, cam nedrept avand in vedere ca a fost sezonul 26 el iar eu 23 si + de asta el a avut doar 2 suturi pe poarta si 2 goluri, foarte nedrept, dar asta e, capu sus.
-
victorie 4-1 in campionat dar sunt la 2 puncte de lider si sunt sanse minime sa se mai incurce...
-
Romanian Forum Moderator
Ucl merge la noi anu asta.
-
Pro
-
Felicitari Bogdan ! , mai ales ca ai revenit de la 0-2 si cu om in minus... e ceva
-
Romanian Forum Moderator
Frumos meci, felictiari. Gol in ultimul minutu 81, iti pierdusei sperantele si dupa in minutu 119 pfua, frumos meci.
-
infrangere 1-2 in finala LC, ale lui au intrat ale mele s-au dus pe langa sau peste, asta este...a fost a 4 finala consecutiva de LC, din care am castigat 2. In campionat victorie 6-0 dar nu ma incanta cu nimic, doar o minune imi mai poate aduce titlul...