Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 114
Like Tree88Likes

Thread: Sezonul 68 - Sunteti gata?

Newbie
    Quote Originally Posted by Stefanut Stefanut View Post
    Salut
    Hai sa-ti dau un exemplu : Barcelona
    Pe data de 1 noiembrie a jucat cu celta vigo .
    Scorul final a fost 1-0 pentru Celta Vigo . tinand cont ca Barcelona a jucat acasa
    Ceea ce nu e normal . Au o echipa mult mai buna decat cei de la Celta Vigo , trebuind sa obtina victoria.. ceea ce nu s-a intamplat . Si mai sunt multe meciuri pe care le-a pierdut cu echipe slabe sau a facut egal . Jocul nu te va lasa sa castigi mereu.
    Celta Vigo a fost mereu un adversar incomod. Eu nu ii consider deloc slabi. Este adevarat ca Barcelona este mai buna, dar se mai poate incurca cu echipe similare Celtei cum ar fi Malaga, Atletico M, Bilbao, dar eu vorbesc de o diferenta atat de mare incat chiar daca prinzi cea mai proasta zi si te numesti Barcelona, nu ai cum sa nu o bati pe Levante sau Getafe

Newbie
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    MULŢUMIM
    tuturor celor care au fost alături de noi în sezonul precedent şi un călduros
    BINE AŢI VENIT
    în noul sezon!
    Înainte să începem avem câteva întrebări pentru voi:

Ce aţi învăţat din sezonul precedent?
    Pe ce loc v-aţi clasat sezonul trecut?

Care este nivelul actual?
    Care este bugetul vostru pentru acest sezon?
    Ce doriţi să schimbati?
    Care este obiectivul vostru pentru acest sezon?

BAFTA
    Cum pot pune Intrebari? Cum pot cumpara jucatori de 6-7-8 stele de la alti manageri?

Addicted
    Quote Originally Posted by Dinamo Pipera View Post
    Cum pot cumpara jucatori de 6-7-8 stele de la alti manageri?
    De la alti manageri poti cumpara jucatori de maxim 5 stele. De 6 stele poti cumpara de la impresar.

Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Dinamo Pipera View Post
    Cum pot pune Intrebari? Cum pot cumpara jucatori de 6-7-8 stele de la alti manageri?
    Jucatori mai sus de 5 stele poti cumpara doar de la impresar.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Soso, problema pe care ai semnalato tu e veche de cand e jocul si prea curand nu cred ca o sa se schimbe nimic pentru ca celor de la Nordeus inca le merge bine cu sistemul actual.

Sincer pe toti ne enerveaza dar asa e jocul facut si nu prea ai ce sa-i faci. Ei stiu prea bine asta, dar daca asa considera ei ca este ok nu prea avem ce face.

Salut!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Dreamer Mr.Uzzy's Avatar
    nici nu trebuie sa se schimbe!
    Unde scrie ca o echipa mai slaba nu poate castiga contra uneia mai bune?
    Adica daca dau de unu cu jucatori de la impresar eu cu echipa de 5 stele sa nu ma pot gandi la o victorie?
    Scorul general ar fi cam 2-6,adica am luat doar de 2 ori bataie de la acesti disperati care nu au ce face cu banii si in rest i-am batut pe unde i-am prins,adevarat ca la diferente mici..

Daca stii sa-ti antrenezi jucatorii,sa joci amicaluri pentru ca deaia exista aceasta optiune,iar la meci sa se prezinte cu conditia si moralul +90% sunt slabe sansele sa-ti iei bataie de la un adversar inferior.
    Sa numai zic ca conteaza si prezenta la meci ca in cazul in care esti condus sa stii sa fortezi egalarea,nu cu schimbari facute aiurea.

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Victorie foarte importanta in campionat 2-0 cu locu 2 , am mai jucat 4 meciuri oficiale cu el 2 tot in campionat acum cateva sezoane ma batut tur retur si 2 meciuri in semifinalele CL unde am fost invins tot tur retur din cate-mi amintesc , asta-i prima victorie impotriva lui
    Maine am alt meci important contra celui care ma eliminat la decizie din CL acum 2 sezoane.
    Zaharia Cristian likes this.

Doar 1-0 in cupa dupa ce am jucat cu un om in plus timp de 80 de minute... Dezamagitor...

Dreamer
    Quote Originally Posted by Soso FX View Post
    Celta Vigo a fost mereu un adversar incomod. Eu nu ii consider deloc slabi. Este adevarat ca Barcelona este mai buna, dar se mai poate incurca cu echipe similare Celtei cum ar fi Malaga, Atletico M, Bilbao, dar eu vorbesc de o diferenta atat de mare incat chiar daca prinzi cea mai proasta zi si te numesti Barcelona, nu ai cum sa nu o bati pe Levante sau Getafe
    Plus ca ar trebui ca jucatorii tai sa aiba full moral , conditie , pachetele verzi nu prea conteaza... se odihnesc si vor juca mai bine atunci cand primesc acel 5% la 3 ore

Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Victorie grea cu 2-1 in campionat, mai am meciul deseara din UCL si cred ca voi termina cu maxim de puncte din grupa, parcurs excelent deocamdata.
    Bogdan Astefanei and snakkke like this.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast