Results 1 to 9 of 9
Like Tree10Likes
  • 2 Post By
  • 2 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By Liviu Alexandru
  • 1 Post By florian slaniceanu
  • 1 Post By PricopGeorgeCătălin

Thread: Licitatie cu un troll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Jocul asta nu este real deloc , nu am vazut vreodata sa dea vreun jucator auto-gol sau sa isi dea tricoul jos sa primeasca galben , sau sa protesteze , ce sa mai zic de stadion " peste 250K locuri " NU ESTE REAL !
    Valentin Nicolae likes this.

Addicted
    Quote Originally Posted by Liviu Alexandru View Post
    Jocul asta nu este real deloc , nu am vazut vreodata sa dea vreun jucator auto-gol sau sa isi dea tricoul jos sa primeasca galben , sau sa protesteze , ce sa mai zic de stadion " peste 250K locuri " NU ESTE REAL !
    si crezi ca exista un joc de acest tip care sa fie real?
    Valentin Nicolae likes this.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Topic inchis si se poate redeschide la cererea lui Ciprian Loloiu deoarece se pare ca s-a deviat de la subiectul original al topicului.

Daca doriti sa discutam mai mult pe aceasta tema doar deschideti un topic nou. Multumesc!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Liviu Alexandru View Post
    Liviu daca ar baga in joc ce-ti doresti tu s-ar strange si mai multa ura catre joc. Eu unul chiar nu-mi doresc ca si jucatorii mei sa primeasca galben pentru ca-si dau jos tricoul.

Cum a zis si Florin, nu exista niciun joc care sa-ti ofere ce-ti doresti tu, nici macar FIFA care teoretic e mult mai aproape de realitate.
    florian slaniceanu likes this.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook