4 victorii ieri si azi : 1-0 si 3-1 in campionat, 5-0 in Cl si 3-0 in cupa.
4 victorii ieri si azi : 1-0 si 3-1 in campionat, 5-0 in Cl si 3-0 in cupa.
Eu in Cupa am fost eliminat.Am ajuns in "Ultimii 32",unde am fost eliminat de o echipa cu un nivel mai mic decat mine.Acasa am luat bataie 2-3,in deplasare alta bataie 3-0.Mda
Victorie 11-0 in CL cu cel mai slab din grupa si victorie 2-0 in campionat. Dupa dupa etapa 3 eram ultimul in clasament, dupa 4 victorii consecutive am urcat pe locul 5. Sper sa continui seria buna.
eu nu mai comentez - sezonul asta am viata lui berila:
- in cupa am doar adversari de nivel superior (eu nivel 18 - adversari de 19,20 si chiar 21)
- campionat sunt 10 echipe de nivel aproape egal - macel frate
toate acestea in conditiile in care la sfarsitul sezonului trecut am cumparat 10 jucatori de cel mai mic nivel pentru a scadea nivelul meu (ca si exemple am 6 prieteni de acelasi nivel cu mine dar eu am scazut nivelul personal al echipei astfel incat eram cel mai slab dintre ei dar la inceputul noului sezon am fost asezat cel mai rau dintre toti prietenii de acelasi nivel - banuiesc ca acea tripla a cantarit mult si din cauza ei am primit doar adversari superiori ca valoare atat in campionat cat si in cupa)
victorie 3-1 in cupa si calificare, victorie 4-0 in campionat
9-0 si 10-0, asta da zi )
Ca sa nu fiu off topic voi fi scurt si la obiect: din ce am observat eu 1 punct de abilitate din versiunea veche reprezinta un procent de 4% in versiunea noua ... EX: Daniel Ciripcipceanu MC 1% Pase,2% Creativitate,1% Dribling => 1 punct de abilitate
Schema este ca la noul tip de antrenamente jucatorii pot dobandi si 1% dintr-un skill ceea ce nu inseamna ca au dobandit 1 punct de abilitate.
Multi sustin pe forumuri ca vezi doamne noul tip de antrenament dezvolta abilitatile jucatorului mai repede dar mie personal nu-mi pare deloc asa ... cel putin deocamdata.
P.S. Stiu,n-a fost chiar scurt ...dar ... am reusit sa ma calific in cupa dupa un meci halucinant 4-3