96Likes
-
am si eu o rugaminte catre colegii care insira victoriile
@pricop si @snakke
va rog sa afisati si echipele voastre pe forum
multumesc
-
Romanian Forum Moderator
Egal de tot rasu cu o echipa de 3 stele, dupa ce am ratat 6-7 ocazii singur cu portaru
-
echipa titulara este aceeasi de sezonul trecut, doar DC-ul este cumparat la inceputul sezonului
-
Romanian Forum Moderator
-
situatia pe ultimile 3 zile
- campionat - victorii 3-1, 3-1 si 4-3. La finalul turului sunt pe 2 la 4 puncte distanta de lider pe care il voi intalni azi. Tinand cont de diferenta de valoare nu prea imi fac sperante de un rezultat bun desi in tur am scos un egal 1-1
-liga campionilor - victorie in ultimul meci din grupa 5-0, gupa castigata cu 18 puncte si golavraj 28-0. In optimi am castigat ieri 4-0 si nu se pune problema calificarii. Liga pare un obiectiv realizabil sezonul asta, sper sa nu o dau in bara pe final.
- cupa - victorie in returul optimilor 7-0 si calificare 10-0 la general. Victorie si azi 2-1 in deplasare in sferturi intr-un meci greu.
-
infrangere 3-4 in campionat cu liderul (7 stele toata echipa). ramane sa ma bat pt locul 2.
aceasta infrangere a venit dupa 22 de victorii consecutive in toate competiile. tinand cont ca in acest sezon am investit 0 zic ca inca ma mentin bine
Last edited by snakkke; 02-22-2016 at 06:57 PM.
-
Romanian Forum Moderator
Egal in campionat 0-0 si infrangere in cupa 2-0 la mine acasa, la revedere cupa
-
greu tata, greu
- victorie in ucl cu 4-2 si calificare in sferturi
- cupa victorie in deplasare cu 5-0 si calificare in semifinale (nu cred ca se poate produce nici o surpriza la meciul retur de maine)
- campionat locul 7 la 7 puncte de lider (am inceput cursa de urmarire)
-
Rookie
-
Apprentice
Am fost eliminat de o echipa cu un nivel mai mare din optimile Ligii Campionilor.Primul meci a fost in deplasare...am luat bataie 2-1,iar acasa a fost 1-1.
Daca sezonul trecut eram aproape de tripla,sezonul asta a fost dezamagitor:elimiant din optimi UCL,eliminat din ultimii 32 in Cupa,iar in campionat sunt pe locul 10 dupa 15 etape cu 21 de puncte(am avut 6 egaluri...seriously si ultimul a fost 5-5 dupa ce am condus 5-2).
Oricum nu conteaza daca nu promovez...asta ar fi a doua oara.Macar strang tokeni.