Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Like Tree1Likes

Thread: Top eleven

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie

Top eleven

Salut!

De ce nu se implementeaza la TOP ELEVEN sa vedem si noi care este cea mai Puternica Liga din lume sa vad si eu la ce nivel se poate ajunge. Am prieteni care au nivel peste 45-50

Mai trebuie sa se lucreze la mecanica, jocul sta foarte prost. Cum e posibil sa pierd cand cienva are calitate 60 si eu 74? si am avut moralul la maxim la prim 11 si stamina la fel. Faceti jocul sa fie mai real la skill.

Interfata jocului e mult mai frumoasa acum si placuta. Asta e cel mai frumos

Nota TOP ELEVEN

Interfata jocului - nota 10
    Mecanica jocului - nota 3 ( cand se joaca un meci, nu se tine cont de echipa mai buna )
    Comunitatea jocului - nota 10

Ar trebui sa se mai lucreze la Clasament si voi da si niste exemple si jocul va fi si mai frumos
    Locul 1 si 2 sa promoveze direct
    Locul 3 - 4 sa joace baraj pentru promovare

Locul 13 -14 sa retrogradeze direct
    Locul 12 - 11 sa joace baraj ca sa se poate salva in caz ca retrogradeaza

Locurile 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 sa ramana in liga respectiva

Ligile vor deveni mult mai puternice. Eu asa cred ca va fi cel mai frumos manager din lume

Mecanica de transferuri sa ramana la fel ( adica sa iti poti cumpara jucatori doar de 5 stele si sa ii poti antrena )

Va salut! sper sa va placa ce as vrea eu de la TOP ELEVEN

Addicted
    Quote Originally Posted by Liviu Alexandru View Post
    Salut!

De ce nu se implementeaza la TOP ELEVEN sa vedem si noi care este cea mai Puternica Liga din lume sa vad si eu la ce nivel se poate ajunge. Am prieteni care au nivel peste 45-50

Mai trebuie sa se lucreze la mecanica, jocul sta foarte prost. Cum e posibil sa pierd cand cienva are calitate 60 si eu 74? si am avut moralul la maxim la prim 11 si stamina la fel. Faceti jocul sa fie mai real la skill.

Interfata jocului e mult mai frumoasa acum si placuta. Asta e cel mai frumos

Nota TOP ELEVEN

Interfata jocului - nota 10
    Mecanica jocului - nota 3 ( cand se joaca un meci, nu se tine cont de echipa mai buna )
    Comunitatea jocului - nota 10

Ar trebui sa se mai lucreze la Clasament si voi da si niste exemple si jocul va fi si mai frumos
    Locul 1 si 2 sa promoveze direct
    Locul 3 - 4 sa joace baraj pentru promovare

Locul 13 -14 sa retrogradeze direct
    Locul 12 - 11 sa joace baraj ca sa se poate salva in caz ca retrogradeaza

Locurile 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 sa ramana in liga respectiva

Ligile vor deveni mult mai puternice. Eu asa cred ca va fi cel mai frumos manager din lume

Mecanica de transferuri sa ramana la fel ( adica sa iti poti cumpara jucatori doar de 5 stele si sa ii poti antrena )

Va salut! sper sa va placa ce as vrea eu de la TOP ELEVEN
    din pacate tu nu ai inteles esenta acestui joc, acest joc incearca sa fie cat mai real - adica sa reflecte o situatie reala - asa cum in "meciurile" reale exista si zile mai bune si zile mai proaste, cand jocul nu se leaga, cand jucatori nu reusesc mare lucru, asa si in acest joc, exista si momente dificile.

faptul ca ai cea mai buna echipa nu iti garanteaza victoria, daca ar conta doar acest fapt, ce farmec ar avea jocul?

si in realitate exista rezultate surpriza ("mingea e rotunda") si in acest joc exista rezultate surpriza

Newbie
    mai real jocul ,in ce lume traiesti copile asta e cat mai real joc .unde vezi tu sa se joace 2 meciuri pe zii
    unde vezi ca salariul jucat pe sezon e de 10.000.000 si tu platesti suma respectiva in fiecxare zi nu doar odata pe luna cat tine campionatul
    si al 2 meciuri pe zi nu iti da nici un bonus sa te poti reface rapid .
    e un joc in care sa se inbogateasca uni pe spinarea noastra

Newbie Pdranca's Avatar
    Quote Originally Posted by ady78 View Post
    mai real jocul ,in ce lume traiesti copile asta e cat mai real joc .unde vezi tu sa se joace 2 meciuri pe zii
    unde vezi ca salariul jucat pe sezon e de 10.000.000 si tu platesti suma respectiva in fiecxare zi nu doar odata pe luna cat tine campionatul
    Și ce dacă joci doua meciuri în aceiași zi si eu joc 2 meciuri. Sunt in toate 3 competiții am 2 meciuri zilnic dar nu mă plâng de moralul echipei sau de condiția fizică cei drept nu prea am timp să îi antrenez decât când am niste meciuri mai ușoare, dar dacă vrei să joci si sa ai condiție fizică bună la jucători iate după realitate baga mai mult rezerve. La mine joaca la fel de mult si cei de la rezerve ca si titularii. Fac 7 schimbări de la un meci la altul.si așa îmi țin condiția fizică bună la jucători. Și în realitate se întâmplă la fel si la echipele mari în cupe joaca foarte mult cu rezervele.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Probabil tu nu intelegi conceptul de joc. Fiecare joc are modul lui de a juca, iti place te joci, nu-ti place nu te joci.
    Da, toate jocurile sunt facute pentru profit, nu face nimeni un juc doar de dragul de a juca, Aici se invart o gramada de bani, daca chiar crezi ca-i asa simplu pe cat pare, te poti apuca sa-ti faci propriul joc perfect si o sa vedem cate persoane o sa-l joace.

Nu ma intelege gresit, jocul are multe probleme si din punctul meu de vedere de jucator doar ca tu ai unele "suspiciuni" care intrec orice masura as putea zice. Nici nu stiu ce sa-ti scriu sa nu par nesimtit doar ca ce spui tu deja sunt aberatii.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Apprentice Valentin Nicolae's Avatar
    Salut!In primul rand as dori sa mai treci pe la orele de romana.
    Chiar sunt de acord cu Pricop Catalin:nu ar trebui sa mai joci Top Eleven daca nu iti place.
    Intalnesc mereu jucatori care se plang din cauza meciurilor dese,iar parerea mea este ca acesta nu este singurul lucru care te determina sa spui ca jocul nu este destul de "real".Daca obisnuiesti sa joci si alte jocuri online vei observa ca majoritatea incearca sa obtina bani de la tine,lucru care este firesc pentru a intretine respectivul joc de la update-uri etc. pana la salariile celor din staff.
    Daca vrei sa joci ceva real te sfatuiesc sa iesi in aerul liber,deoarece pe calculator nu prea o sa gasesti ceva similar,nici macar in The Sims sau in caz ca te referi strict la jocuri de manageriat/fotbal,in FIFA si PES.
    Din partea mea poti sa te lasi de joc,deoarece acesta va continua sa aiba succes si daca nu bagi tu bani in el sau daca nu-l mai joci.La cate milioane de ultilizatori are,unul in minus este ca si inexistent.
    La revedere!
    Pdranca likes this.

Addicted
    @ Liviu Alexandru

Intr-adevar este frustrant sa pierzi cu un adversar mai slab, dar se mai intampla si cum spunea si colegul mai sus ofera realitate jocului. Toti cred ca am avut mai multe meciuri de genul. Legat de formatul campionatelor si de sistemul de promovare/ calificare in CL eu zic ca este foarte bine gandit si este destul de ok asa, si personal nu cred ca va suferi modificari curand.

Newbie
    Am inteles acest joc. sa stii FLORIN SLANICEANU, aici trebuie sa bagi bani in joc ca sa fii cel mai bun. ATAT !

Addicted
    Am inteles acest joc. sa stii FLORIN SLANICEANU, aici trebuie sa bagi bani in joc ca sa fii cel mai bun. ATAT !
    gresit

"bagatul banilor" nu iti garanteaza si succesul

Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Ti-o spun din proprie experienta nu conteaza bagatul banilor in joc cat conteaza cum joaca jucatorul, poti sa ai full impresar si adversarul sa aiba un jucator care poate face diferenta
    Last edited by PricopGeorgeCătălin; 02-22-2016 at 08:02 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast