Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
Like Tree1Likes

Thread: Top eleven

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    nu omule in realitate sunt blaturi ca sa intelegi tu cum sta treaba.

Eu joc FIFA pe official si un prieten de-al meu la fel. El joaca cu Real Madrid si eu cu Lincoln City daca ai auzit de aceasta echipa. Real Madrid are 5 stele si Lincoln City o stea

De ce il bat ? Ca e Lincoln City mai buna ? Te las sa te gandesti si o sa iti dai seama

Addicted
    1. jocurile astea nu au legatura unul cu celalalt
    2. asta cu blaturile sa o spui lu mutu'
    3. am explicat si prima data, inceraca sa intelegi esenta jocului, restul e can-can
    4. ce vrei tu este ca jocul sa te lase sa castigi doar pe tine ca ai bagat bani reali (asta nu se poate deoarece sunt foarte multi cei care baga bani)
    5. oare de ce mai si pierde Barcelona meciuri? - o fi implicata in blaturi? (doar are cel mai bun lot)
    6. daca vrei un joc unde sa castigi doar tu, nu te opreste nimeni sa iti faci un astfel de joc, ....

Newbie
    am echipa cea mai buna si tot pierd meciuri, moralul la maxim si stamina la fel. Deci jocul are mecanica foarte proasta !!!!

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Si eu sper ca pe viitor sa fie un clasament general sau cel putin pe servere ca sa-ti poti da seama cum stai in raport cu alti jucatori.

Referitor la mecanica, am slabe asteptari cum ca s-ar schimba ceva, atata timp cat jocul inca reuseste sa aibe milioane de jucatori nu cred ca acest lucru o sa se schimbe prea mult.

Da, anumite rezultate surpriza sunt incredibile iar unele chiar penale si nu-si iau rostul mai ales ca aici vb. de un joc unde teoretic nu ar trebui sa fie la fel de multe surprize ca si in viata reala.

Despre interfata iti dau si eu dreptate, jocul e chiar frumos placut la fel si restul partilor de design pe care le are jocul.

Cat despre sistemul de joc nu cred ca ar trebui schimbat deoarece ar avea un impact destul de major.

In primul rand daca ai promova doar 2,3,4 echipe pe sezon ar create un deficit mai ales la nivelele mari si s-ar forma foarte greu campionatele si cupele deoarece ar fi mai putini jucatori.

La fel, retrogradarea nu cred ca este o solutie deoarece te-ai trezit cu mai multe echipe abandonate.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie Pdranca's Avatar
    O idee foarte buna. Ar fi foarte interesant dar nu prea cred ca o sa se facă așa ceva curand

Page 2 of 2 FirstFirst 12