4Likes
-
1
Post By Pdranca
-
1
Post By Pdranca
-
1
Post By PricopGeorgeCătălin
-
1
Post By Pdranca
-
Newbie
-
Apprentice
Din cate stiu contraformatiile lui 4-4-2 sunt: 3N-4-1-2(pe aceasta o detii,deci este un pas inainte pentru a te lupta contra acestei echipe), 4-5-1 V-Style, 3N-2-2-2-1 Butterfly
Chiar daca ai sau nu jucatorii pentru pozitiile respective asigurate ca in primul tau 11 toti jucatorii sa aiba conditia fizica si moralul la maxim si pentru ai motiva poti pune chiar prime(primele te avantajeaza,dar ai grija sa nu pui foarte mult,deoarece asa ai iesi in pierdere pe partea materiala-asta in cazul unei posibile victorii).
*Chiar daca echipa adversa are jucatori mai buni calitativ nu-ti pierde speranta si da tot ce ai mai bun.
*Pe tine te dezavantajeaza faptul ca ai unii jucatori de 4 stele,iar el are jucatori de mai multe stele.
*Sa fii atent la fazele fixe ale adversarilor,deoarece acesta are unii jucatori cu o calitate ofensiva mai mare si poate inscrie usor dintr-o lovitura libera(jucator ca *Lopez*,Pagliuca,Sjoberg,Gatti).
-
Newbie
-
Grand Master
Sincer, la diferenta asta de calitate, tactica (prin absurd) daca ar functiona, tot nu te-ar ajuta, doar jocul te poate ajuta cu un rezultat surpriza, dupa mine asta-i singura sansa reala de a te califica mai departe.
-
Newbie
Din păcate am pierdut în ambele manșe cu scorul de 2-1 chear dacă am avut posesie, si mai multe suturi pe poarta. Dar diferența a fost totuși mult prea mare.
Mulțumesc oricum de un răspuns sincer