Results 1 to 10 of 69
Like Tree72Likes

Thread: Sezonul 78 - Sunteti gata?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Pdranca's Avatar
    Quote Originally Posted by Pdranca View Post
    Campionat. - Am trecut pe primul loc după un meci decisiv cu cel care deținea locul unu. Reușind un 1-2 după ce am fost condus. Chear dacă a avut o echipă puțin mai buna având cea mai buna apărare și cel mai bun atac, am reușit să fac un meci tactic foarte bun reușind în repriza a doua sa ii fur cele trei puncte.
    UCL - Am terminat pe primul loc cu maximul de puncte
    Cupa - Cu șanse foarte mare de a merge în etapa viitoare după ce în tur am reușit să intor scorul după ce am fost condus de trei ori am reușit o victorie în ultimele 10 minute. După ce am înscrise de trei ori. Scor 5-3. astăzi am returul deși joc în deplasare sper sa nu pierd acest meci la 2 goluri.
    Am reușit să merg în sferturile cupei după încă un meci nebun in care am avut din nou mari emoții. Având om eliminat în minutul 34 si la pauză eram condus cu 2-1, si in minutul 50 am avut si unul dintre jucători de baza accidentat. Am reușit totuși să întorc scorul până la final și reușind Victoria cu 2-3. Chear dacă echipa adversă a fost mult peste echipa mea. Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2016-04-16-16-05-15.jpg 
Views:	18 
Size:	80.1 KB 
ID:	65482
    Last edited by Pdranca; 04-16-2016 at 04:03 PM.
    Valentin Nicolae likes this.