Uite statisticile:
Narrow diamond mai tot timpul l-am invins cu V style. Aici am inceput cu 31321, am sacrificat un atacant si am pus 3 MC sa balansez mijlocul, apoi dupa ce mi-a dat gol am scos un mijlocas si am bagat un atacant, devenind un 352 V-style. Desi apare mijlocasul in poza, nu se vede ca in ultimele minute am scos inapoi un atacant (Entezari) si am bagat un MC (Gnemagnon), probabil pt ca nu am mai fost timp sa faca schimbarea... Am jucat defensiv, cu sageti albastre pe 2 MC laterali din cei 3, fortand contra-atacul cu pase lungi.
FCN Iași
---------
Season 1 - 3 rounds
Season 2 - 2nd on Level 1
Season 3 - Level 2 League Winner, Champions League Winner, Cup finalist
Pepp Crawford - best player of my team.
bunfelicitari! am si eu cu unu care joaca 4-1-2-1-2 in champion league si nu prea stiu cu ce sa ii bat:d in primul meci i-am batut cu 4-1-3-2 dar nu stiu daca dif a facut-o sistemul sau lotul meu care e mai valoros:d voi vedea acum in retur ce iese si apoi voi intalni altul care joaca tot 4-1-2-1-2
)
![]()
asa stau lucrurile pe la mine
ultime 3 etape mi-au fost nefavorabile rau 4-4 cu locul 6 rapid(care are cel mai valoros lot) dupa ce am avut 3-0 in min 19(
apoi 3-3 cu liderul dupa ce am avut 2-0 min 51 ma egalat in min 87 la 3-3
si in ultima etapa cu locul 2 Aris care m-a batut cu 2-0el a jucat 4-1-4-1 si eu am jucat 3w-4-3
) m-am luat dupa aia de pe com care zic ca 3w-4-3 ar bate 4-1-4-1 si am furat-o
))
Last edited by adriano_vl; 03-30-2013 at 01:22 AM.
lol marc31 de la mine din oras ,... eu nu joc pe contre sa blochez caut mai degraba locuri libere sa joc sa imi fac formatia unde nu are jucatori cealalta echipa !
da ce conteaza ca tot but sunt![]()
Pai cam asa si eu, atac unde are el liber, insa ma si apar pe posturile care ataca el.
Da, e curios de ce nu a schimbat, la inceputul meciului a intrat, probabil sa nu piarda din posesie, si apoi o fi iesit, cred ca se gandea ca nu are cum sa nu ma bata...
PS: Stai in Dacia?
FCN Iași
---------
Season 1 - 3 rounds
Eu am luat-o de la tokenar, m-a bautu acasa cu 2-0. Asa ca mi-a ramas doar Campionatul.
FCN Iași
---------
Season 1 - 3 rounds