Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 122

Thread: Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)

Rookie adriano_vl's Avatar
    Quote Originally Posted by marc31 View Post
    Am scos un rezultat bun aseara, cu un tokenist
    Sper sa nu-mi faca surprize nasoale game-engine-ul, si sa scot un rezultat bun si in retur si sa ma calific mai departe.

cum ai avut posesia si suturile??? ca nici eu nu stiu cum sa inving 4-1-2-1-2

Apprentice marc31's Avatar
    Uite statisticile:

Narrow diamond mai tot timpul l-am invins cu V style. Aici am inceput cu 31321, am sacrificat un atacant si am pus 3 MC sa balansez mijlocul, apoi dupa ce mi-a dat gol am scos un mijlocas si am bagat un atacant, devenind un 352 V-style. Desi apare mijlocasul in poza, nu se vede ca in ultimele minute am scos inapoi un atacant (Entezari) si am bagat un MC (Gnemagnon), probabil pt ca nu am mai fost timp sa faca schimbarea... Am jucat defensiv, cu sageti albastre pe 2 MC laterali din cei 3, fortand contra-atacul cu pase lungi.
    FCN Iași
    ---------
    Season 1 - 3 rounds
    Season 2 - 2nd on Level 1
    Season 3 - Level 2 League Winner, Champions League Winner, Cup finalist

Pepp Crawford - best player of my team.

bun felicitari! am si eu cu unu care joaca 4-1-2-1-2 in champion league si nu prea stiu cu ce sa ii bat:d in primul meci i-am batut cu 4-1-3-2 dar nu stiu daca dif a facut-o sistemul sau lotul meu care e mai valoros:d voi vedea acum in retur ce iese si apoi voi intalni altul care joaca tot 4-1-2-1-2)

Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)-sferturi-champions-league.png Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)-campionat.jpg

asa stau lucrurile pe la mine

ultime 3 etape mi-au fost nefavorabile rau 4-4 cu locul 6 rapid(care are cel mai valoros lot) dupa ce am avut 3-0 in min 19(
    apoi 3-3 cu liderul dupa ce am avut 2-0 min 51 ma egalat in min 87 la 3-3
    si in ultima etapa cu locul 2 Aris care m-a batut cu 2-0 el a jucat 4-1-4-1 si eu am jucat 3w-4-3) m-am luat dupa aia de pe com care zic ca 3w-4-3 ar bate 4-1-4-1 si am furat-o))
    Last edited by adriano_vl; 03-30-2013 at 01:22 AM.

Pro Ro Edu's Avatar
    lol marc31 de la mine din oras , ... eu nu joc pe contre sa blochez caut mai degraba locuri libere sa joc sa imi fac formatia unde nu are jucatori cealalta echipa !

da ce conteaza ca tot but sunt

Pro Ro Edu's Avatar
    Uite statisticile:

Narrow diamond mai tot timpul l-am invins cu V style. Aici am inceput cu 31321, am sacrificat un atacant si am pus 3 MC sa balansez mijlocul, apoi dupa ce mi-a dat gol am scos un mijlocas si am bagat un atacant, devenind un 352 V-style. Desi apare mijlocasul in poza, nu se vede ca in ultimele minute am scos inapoi un atacant (Entezari) si am bagat un MC (Gnemagnon), probabil pt ca nu am mai fost timp sa faca schimbarea... Am jucat defensiv, cu sageti albastre pe 2 MC laterali din cei 3, fortand contra-atacul cu pase lungi.
    sunt curios in retur ce faci ca a avut un accidentat si nu la schimbat , sper sa te califici ! Da`l dracu de tokenist (-eu)

Quote Originally Posted by Ro Edu View Post
    lol marc31 de la mine din oras , ... eu nu joc pe contre sa blochez caut mai degraba locuri libere sa joc sa imi fac formatia unde nu are jucatori cealalta echipa !

da ce conteaza ca tot but sunt
    Pai cam asa si eu, atac unde are el liber, insa ma si apar pe posturile care ataca el.
    Quote Originally Posted by Ro Edu View Post
    sunt curios in retur ce faci ca a avut un accidentat si nu la schimbat , sper sa te califici ! Da`l dracu de tokenist (-eu)
    Da, e curios de ce nu a schimbat, la inceputul meciului a intrat, probabil sa nu piarda din posesie, si apoi o fi iesit, cred ca se gandea ca nu are cum sa nu ma bata...

PS: Stai in Dacia?
    FCN Iași
    ---------
    Season 1 - 3 rounds

Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)-oleee.jpg semifinale liga campionilor

Eu am luat-o de la tokenar, m-a bautu acasa cu 2-0 . Asa ca mi-a ramas doar Campionatul.
    FCN Iași
    ---------
    Season 1 - 3 rounds

Pro Ro Edu's Avatar
    Eu am luat-o de la tokenar, m-a bautu acasa cu 2-0 . Asa ca mi-a ramas doar Campionatul.
    am stat primii 19 ani in romania , iasi , galata / acum sunt rezident in spania de vre`o 6 ani

Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)-take-look.jpg

asa arat eu in cupa ! si azi joc primul meci acasa !

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast