voi ori aveti noroc ori am eu ghinion ... la mine nici champions si nici cupa nu imi da sanse mari de victorie ... chiar daca am folosit f multe tokenuri sezonul asta sa imi fac echipa de 6* ...
doar liga e mai acceptabila dar mai fac si cate un egal cu o echipa abandonata
Pe mine m-a scos in cupa unul cu o echipa de 2 lei de-mi venea sa sparg calculatorul. Am avut 20 de suturi la poarta in retur si am pierdut cu 2-0. Cateodata asa trebuie sa se intample. Nu mi se pare normal ca un atacant de 6 stele sa nu poata da gol unui portar de 2 stele.
Am batut cu 2-1 acasa, in conditiile in care am dominat rau la toate capitolele, si aveam calitate cam cu 25% mai mare ca el. Am zis ok, nu are cum sa ma bata in retur. In meciul retur, am ales tactica zic eu ok, fiindca la fel am dominat - am fost prezenti amandoi, el mai avea un sustinator si avantajul terenului propriu, dar eu am avut la final 60% posesie, eu am avut 15 suturi la poarta, el 13, eu am avut cred 6 suturi pe poarta, el 8. a fost 2-0 pentru el. La fel si in meciul retur, aveam calitate la primul 11 cam cu 25% mai mult la jucatori. ce puteam face mai mult?
Last edited by valentin pndl; 03-28-2013 at 07:23 PM.
Si Top Eleven, cat si alte jocuri de acest gen au multe lacune, multe aspecte care noua ni se pare absurde, insa fac parte din strategia joculu si nu avem ce face. Si eu am pierdut sansa de a castiga Champions League sezonul trecut din cauza unui italian care a jucat haotic si am pierdut ambele manse cu 3-1, in conditiile in care eu am dominat meciul si aveam in jur de 7-9 suturi pe poarta, din care, culmea, am dat doar un gol, iar el aproape la fiecare ocazie imi dadea gol. Aveam echipa mult mai buna decat a lui. Ma uitam la meci si nu stiam ce sa mai fac, nu intelegeam nimic.