noroc ca cel de pe primul si al doilea loc in campionat au facut egal si mi-au permis sa trec de pe 3 pe 1
noroc ca cel de pe primul si al doilea loc in campionat au facut egal si mi-au permis sa trec de pe 3 pe 1
mah pricope cum stai champions league ? ... gen "cei dorele ai fost la mare ? "
Pana azi eram neinvins in campionat, si nu aveam nici un gol primit. Si am jucat cu o parjoala de echipa cu jumatate jucatori de 2 si 3 stele, si am luat-o cu 3-2
FCN Iași
---------
Season 1 - 3 rounds
Season 2 - 2nd on Level 1
Season 3 - Level 2 League Winner, Champions League Winner, Cup finalist
Pepp Crawford - best player of my team.
Calificare in CL! Sa vedem ce o sa fie de acum, speram sa castigam CL si Liga.
Si eu m-am calificat mai departe in Champions League, de pe locul 1. Sper sa castig CL sezonul acesta, am cea mai buna echipa. In campionat sunt in continuare neinvins, 12 victorii din 12, si cred ca nu o sa am probleme in a castiga cel de-al treilea campionat consecutiv, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla. Oricum, obiectivul meu principal este castigarea Ligii Campionilor. Mai sunt inca si in cupa, sper sa ajung azi in sferturi, desi am pierdut la el cu 2-1.
Felicitari si tine-o tot asa.
Salutare , sunt nou pe acest forum si de asta nu stiu daca postez tocmai bine cea ce voi scrie mai jos. Am o mica problema cu mai multi prieteni din lista , de 3 sezoane incoace ma nimeresc cu un prieten bun de al meu in Liga si mai nou si in UFCL nu asta ar fi problema , din pacate acest prieten al meu defiecare data cand am meci cu el isi pune prieteni sa imi dea amicale eu ne find 24 din 24 de ore cu ochi pe TopEleven ajungand in cele din urma ca jucatori mei sa fie epuizati la momentul cand trebuie sa inceapa meciul contra lui . Asa ca as dori sa intreb , sa va face ceva in privinta acestei probleme cu aceste amicale pe neasteptate care cred ca nu o am doar eu . Sau daca nu , atunci ce ar trebuii sa fac pana se va rezolva aceasta prob. ? Pentru ca nu cred ca in acest joc se pot da sanctiuni pentru asa ceva :\ ...
Da ar fi o ideie la sfarsitul sezonului sa-l scoti de la prieteni si sa-l adaugi din nou dupa ce s-au format grupele.