Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 122

Thread: Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)

Newbie flory_steaua23's Avatar
    Dupa un meci nebun, am reusit sa ma calific in sferturile de finala ale cupei, la penalty-uri.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by flory_steaua23 View Post
    Dupa un meci nebun, am reusit sa ma calific in sferturile de finala ale cupei, la penalty-uri.
    Felicitari Flory, sper sa te califici si mai departe!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie bogdano7's Avatar
    o data cu promovarea la nivelul 21 se pare ca am ajuns sa fiu cel mai mic nivel in grupele UCL. cu toate ca am iesit dintr-o grupa in care am avut 2 echipe de nivel superior mie, drumul meu pare a se opri in optimi dupa ce oponentul meu de nivel 23 cu jucatori de 7 si 8 stele m-a invins acasa. Care este motivul pentru care am intrat pe acelasi culoar cu oponenti cu 2 nivele peste mine ? Nu mi se pare normal sa fie asemenea diferenta intre oponenti. Un nivel merge dar doua e deja prea mult dupa parerea mea.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Bogdan, da este nedrept sa zic asa, problema pe serverul tau este ca level 23 este cel mai mare si sunt doar putini si nu poate sa le faca un CL doar lor si de acea trebuie sa-i bage si in altele de ligi inferioare.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Nu i-ai motivat îndestul, cu siguranţă.

Am castigat cu 2-1, in deplasare, in prima mansa a sferturilor de finala ale cupei. Sper sa ma calific in semifinale, indeplinindu-mi astfel obiectivul. Imi este greu pe trei fronturi, mai ales ca obiectivul principal este campionatul si Liga Campionilor, cupa o am deja castigata, in primul sezon.

Rookie adriano_vl's Avatar
    Eu sunt in sferturi in liga campionilor si pe locul 2 in campionat la 7 pct de lider si maine am meci direct cu el

Sezon perfect pana acum pentru mine:
    - locul 1 in campionat, 16 victorii din 16 (71-4 golaveraj),
    - calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor (8-0 la general in optimi),
    - calificat in semifinalele cupei (5-1 la general in sferturi).

Pana in prezent am doar o infrangere, in cupa, in optimi, in rest am doar victorii. Mi-am indeplinit un prim obiectiv, calificarea a cel putin in semifinalele cupei.
    Last edited by flory_steaua23; 03-27-2013 at 07:17 PM.

Pro Ro Edu's Avatar
    am luat bataie cu 1-2 acasa ... dar am batut in deplasare cu 4-1 ) ... in sferturi de cupa peste unul cu 3x6* , 3x7* si 2x8*

Quote Originally Posted by Ro Edu View Post
    am luat bataie cu 1-2 acasa ... dar am batut in deplasare cu 4-1 ) ... in sferturi de cupa peste unul cu 3x6* , 3x7* si 2x8*
    Ceea ce conteaza este ca te-ai calificat, felicitari!

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast