Results 1 to 10 of 28
Like Tree15Likes

Thread: am o dilema !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    OK, mersi de raspunsuri. E pacat ca fara acei Tokeni nu poti licita si asta reduce mult din dinamica jocului. Exista pe aici varianta unui indrumator personal? Am cateva intrebari si comunicarea pe forum nu e chiar cea mai eficienta.

Addicted
    Quote Originally Posted by Liviu Júnior View Post
    OK, mersi de raspunsuri. E pacat ca fara acei Tokeni nu poti licita si asta reduce mult din dinamica jocului. Exista pe aici varianta unui indrumator personal? Am cateva intrebari si comunicarea pe forum nu e chiar cea mai eficienta.
    nu am auzit de asa ceva (indrumator personal) pe aici.

asa cum spunea si colegul, daca ai rabdare cu siguranta gasesti raspunsurile pe acest forum. toti am fost la inceput si am intrebat cate ceva.

oricum, sa si ca varianta cu forumul este foarte buna, zilnic intra pe forum jucatori (unii mai cu experienta, altii mai la inceput de drum), asa ca vei primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le pui, in general, incercam sa ne ajutam cu sfaturi si raspunsuri.

referitor la tokeni: eu am mai multe echipe, una in care investesc cca 150 tokeni pe sezon si alta in care nu investesc nimic, asa ca pot sa iti spun ca ma descurc bine si cu echipa fara investitii, am ajuns la sezonul 9, am echipa bunicica, doar cu tokeni din joc (orice oferta disponibila de tokeni free o folosesc pe cealalta echipa)

asa ca: intreaba si vei primi raspuns