Incerc sa primesc si eu pachete de odihna ( vizualizand filmulete GRATUIT ! ) dar se pare ca imi da maxim 1 - 2 , am un prieten ii da 18 20 a ajuns si la 30 / zi ... care este motivul ? la fel si la moral .
Printable View
Incerc sa primesc si eu pachete de odihna ( vizualizand filmulete GRATUIT ! ) dar se pare ca imi da maxim 1 - 2 , am un prieten ii da 18 20 a ajuns si la 30 / zi ... care este motivul ? la fel si la moral .
cum sa nu existe , daca eu am dat si am primit si pe PC chiar 1 filmulet pe zi , iar prietenul meu e tot in Romania nu e din alta tara,
poate sa ma lamureasca si pe mine cineva?
banuiesc ca ai inceput acest joc destul de recent.
cand esti la inceputul jocului exista cate un filmulet pe zi, acest filmulet va disparea insa in cca 30 zile (nu mai stiu exact) si apoi nu o sa mai existe oferte disponibile
daca prietenul tau este tot din Romania inseamna ca foloseste ceva ilegal pentru a putea viziona asa multe filmulete (mai exact VPN), in acest caz este foarte posibil sa ii fie blocat contul.
garantat iti spun, in Romania nu exista disponibile astfel de oferte video (cu exceptia celor de la inceperea jocului).
Si eu la fel nu am vazut mai mult de 2-3-4 filmulete din Romania
Probabil prietenul tau foloseste ceva ilegal
Oameni buni ; nu foloseste nimic .. Jucam amandoi din acelasi timp .. Avem acelasi internet ( digi ) dar el are iphone iar eu samsung.. Nu inteleg dc oare
este vorba de programele pe care le are descarcate in telefon.
filmuletele nu au legatura cu internetul.
repet: pentru Romania NU sunt disponibile filmulete pentru utilizatorii de PC si din cate stiu la cei care utilizeaza aplicatia mobile au foarte putine filmulete (2-3).
18 - 20 - 30 filmulete sunt disponibile pentru utilizatorii din alte tari: Turcia, Anglia, etc.
Am o mare problema.E a doua oara cand se intampla.Am fost promovat de pe locul 8.De ce?Vreau sa spun ca intentionat am terminat mai jos de locurile promovabile pt. a putea dezvolta jucatorii.Nu mi se pare corect.Cum pot rezolva problema?Nu vreau sa bag bani in fiecare luna sa iau jucatori mai dezvoltati.Mi se pare japca.Voi renunta daca nu se rezolva.De asta am jucatori tineri relativ, pt. a putea sa ii dezvolt.Daca sunt promovat asa cu japca nu are rost sa mai continui
ce nivel esti?
cand a fost prima data cand ai patit asta?
sincer, eu cred ca esti la un nivel unde nu sunt foarte multi jucatori si atunci, daca nu au suficiente echipe pentru a forma un clasament complet este posibil sa ia si echipe de pe un loc mai jos decat primele 7.
eu chiar nu te inteleg, daca tot vrei sa nu promovezi si daca tot esti patit, de ce te mai chinui sa ramai pe locul 8 (unde exista riscul sa patesti o promovare nedorita)?
nu este mai simplu sa ramai pe ultimul sau penultimul loc?
care este diferenta dintre locul 8 si locul 20 sau 26? oricum nu primesti bani decat pentru primele 7 locuri, deci in aceste conditii orice loc de la 8 in jos este la fel de bun
eu iti recomand sa ramai pe ultimele locuri ale clasamentului pentru a nu avea surprize
Sunt nivelul 31 acum .Cu japca.In plus nu pot termina pe 20 fiind numai 14 echipe :) .Am ajuns pe 8 din greseala.Am avut meci in ultima etapa cu cineva care abandonase.Mai avea 3 jucatori.Am castigat fara sa vreau.Dar tot nu este corect.Mai am un cont de nivel slab.14.Si la ala am fost promovat de pe locul 10.La asta am fost promovat la nivelul 27 de pe locul 9.Vreau o solutie nu sa ma certe cineva ca sunt pe 9 sau 8.Vreau un raspuns de la un moderator care stie ce se intampla.Daca nu eu spun adio jocului.Si asa la nivelurile mari vor fi promovati toti pt. ca nu mai exista jucatori.In plus daca vrei sa iti dezvolti jucatorii trebuie sa ii folosesti pe posturile lor macar 15-16 etape.Daca nu ,nu se dezvolta.De asta am ajuns pe 8.
scuze, am socotit etapele nu jucatorii.
incearca sa termini pe 13 sau pe 14 si atunci nu cred ca vei mai promova.
un moderator iti va spune acelasi lucru - din lipsa de echipe la nivelul respectiv sunt promovate atatea echipe cat este necesar pentru un clasament complet.
eu nu te-am certat, nu am de ce. eu am incercat sa iti explic mecanismul si am incercat sa iti ofer solutia.
daca esti la un nivel unde este deficit de jucatori si nu vrei sa promovezi, termina pe locul 13 sau 14.
Daca intri în joc de pe un sistem nou...telefon, tableta sau PC iti dă astfel de filmuleț o perioadă de timp după care foarte rar....
Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk
filmuletele sunt disponibile pe ambele versiuni dar sunt oferite utilizatorilor de sistem mobil (tablete/telefon) nu sunt disponibile si utilizatorilor de PC (ne referim aici doar la ofertele pentru Romania)
pentru utilizatorii de PC exista 1 singur filmulet pe zi atunci cand esti la inceputul jocului - aceasta oferta este limitata in timp - cca 2 saptamani, apoi nu mai este disponibila - eu nu am mai vazut un filmulet disponibil pe PC de cel putin 1 an :p
Pentru Pc incerca sa te conectezi pe varianta FB acolo se mai gasesc filmulete (eu am 3 pe zi ) dar sunt in italia nu stiu pt romania
de aceea am si specificat - e poveste veche - pentru Romania nu exista filmulete, exista pentru Anglia, Italia, etc, dar nu pentru Romania.
e vorba de reclama si marketing, pentru a exista filmulete trebuie sa existe firme care sa fie interesate pentru reclama , din pacate in Romania nu au fost gasiti doritori de asa ceva (am inteles ca cei de la Topeleven au incercat, dar fara succes)
Cred si eu ca au incercat :)) din ceea ce vad pe forum cel romanesc lasand de o parte cel englezesc este unul din cele mai bogate si sunt foarte multi utilizatori romani din tara sau din afara .
Salut. Vad ca vorbiti de VPN si ca ar fi ilegal...unde scrie in regulament despre asa ceva? Recent am inceput sa joc si nu vreau sa fac ceva ce sa-mi blocheze contul. Vad ca tokenii sunt foarte importanti si unele tari primesc mult mai mult decat altele...cum poate sa fie asta corect?
Nu tokenii sunt cei mai importanti. Iti iei un jucator bun si tinar chiar si cu un token. Secretul sta in pachetele verzi. Daca ai suficiente il poti creste foarte repede. De aici si treaba cu VPN-ul. Din moment ce iti schimbi ip-ul pentru a-ti crea un avantaj nu stiu daca e tocmai 'legal'. Si bineinteles ca nu este corect ca unele zone geografice sa aiba acest avantaj dar asta este sistemul si nu cred ca putem schimba ceva. Este la latitudinea fiecaruia daca se merita riscul de a fi banat.
in ceea ce priveste VPN- ul cred ca un administrator iti va spune ce si cum si unde scrie :cool:
uite aici un extras din termenii de utilizare (din pacate sunt doar in engleza:
"5. YOUR USE OF THE SERVICES
5.1. We reserve the right to suspend, modify, remove and/or add to any of the Services in Our sole discretion with immediate effect and without notice and We will not be liable for any such action. We further reserve the right to suspend Your use of the Service from time to time.
5.2. You acknowledge that Your failure to comply with the Terms of Service and/or Privacy Policy may result in You being excluded from accessing the Service. In addition, legal action may be brought against You for breach of these Terms of Service where appropriate and as further specified in these Terms of Service.
5.3. We forbid the use of all unfair practices when using the Services. We do this to protect Our users and the integrity of the Services. If any user is found to be participating in any form of collusion or other activities that We consider to constitute cheating his or her Account may be permanently closed.
5.4. We forbid the posting of any prohibited Third Party Content (see Section 10 below).
5.5. Subject to these Terms of Service, We grant You a non-exclusive, non-transferable, revocable limited licence, to access and use the Service. Any use of the Service in violation of these Terms of Service is strictly prohibited and may result in the immediate revocation of Your limited licence granted hereunder, and may subject You to liability for violations of law. Any attempt by You to disrupt or interfere with the Service, including undermining or manipulating the legitimate operation of the Service, is a violation of these Terms of Service and may be a violation of criminal and civil laws.
5.6. In Your use of the Services or your activities on the Services, You agree not to:
reveal any personal information about another individual, including another person’s address, phone number, email address, credit card number or any information that may be used to track, contact or impersonate that individual without their consent;
attempt to impersonate any other party;
mislead others as to the origins of Your communications;
trick, defraud or mislead Us and other users, especially in any attempt to learn sensitive information;
make improper use of Our support services or submit false reports of abuse or misconduct;
engage in any commercial activities, including, without limitation, any attempt to raise money for anyone or advertise or promote a product, service, website, Ponzi scheme or other multi-tiered marketing scheme;
disparage, tarnish, or otherwise harm, in Our opinion, Us and/or the Service;
violate these Terms of Service or any local, state, federal or international law, rule or regulation or any other requirements or restrictions;
disseminate or transmit viruses, worms, Trojan horses, RATs, keyboard loggers, time bombs, spyware, adware, cancelbots or any other malicious or invasive code or program;
upload or transmit (or attempt to upload or to transmit) viruses, Trojan horses or other material, including excessive use of capital letters and spamming (continuous posting of repetitive text) that interferes with any party’s uninterrupted use and enjoyment of the Service and User Content (as the term is defined below) or modifies, impairs, disrupts, alters or interferes with the use, features, functions, operation or maintenance of the Service and the User Content;
copy or adapt the Service’s software including but not limited to Flash, PHP, HTML, JavaScript or other code;
reverse engineer, decompile, reverse assemble, modify or attempt to discover any software (source code or object code) that the Service creates to generate web pages or any software or other products or processes accessible through the Service;
create adaptations of the Services or derivative works based on the Services;
attempt to hack, distribute, modify, transmit, harm, cheat or misuse the Services;
upload or transmit (or attempt to upload or to transmit) any material that acts as a passive or active information collection or transmission mechanism, including, without limitation, clear graphics interchange formats (“gifs”), 1×1 pixels, web bugs, cookies or other similar devices (sometimes referred to as “spyware”, “passive collection mechanisms” or “pcms”);
except as may be the result of standard search engine or internet browser usage, use or launch, develop or distribute any automated system, including, without limitation, any spider, robot (or “bot”), cheat utility, scraper or offline reader that accesses the Service, or use or launch any unauthorised script or other software;
cover or obscure any notice, banner or advertisement on the Service;
disguise the source of Your User Content or other information You submit to the Service or use tools which anonymise Your internet protocol address (e.g. anonymous proxy) to access the Service;
interfere with or circumvent any security feature of the Service or any feature that restricts or enforces limitations on use of or access to the Service or the User Content;
sell the Service or any part thereof, including but not limited to, and access to it in exchange for real currency or items of monetary value; or
engage in cheating or any other activity deemed by Us to be in conflict with the spirit or intent of the Service.
5.7. It is Your responsibility to provide all equipment and/or software which may be necessary in order for You to access the Service, including, but not limited to, a mobile device which is compatible with the Service if applicable.
5.8. For the avoidance of doubt, should You incur any fees in accessing the Service (e.g. internet charges and/or mobile device fees) it shall be Your sole responsibility to pay those fees."
in ceea ce priveste ofertele gratuite aici e o chestie simpla: - exista sponsori = exista oferte
atata timp cat in Romania nu este nimeni interesat sa isi faca reclama prin acest joc, nu o sa existe oferte, ofertele existente in Romania si in celelalte tari (alea multe) nu apartin Nordeus (TopEleven), acele oferte apartin unor firme care isi fac astfel reclama, asta e situatia si nu putem schimba nimic :cool:
OK, mersi de raspunsuri. E pacat ca fara acei Tokeni nu poti licita si asta reduce mult din dinamica jocului. Exista pe aici varianta unui indrumator personal? Am cateva intrebari si comunicarea pe forum nu e chiar cea mai eficienta.
E pacat dar din acei tokenii traieste stafull jocului ,nimic nu e gratis in lumea asta si nimeni nu face munca doar din hobby.Inainte de a face si pune intrebari citeste forumul pt ca cu siguranta majoritatea intrebarilor isi raspunsul le gasesti pe aici pe undeva nu fa ca mine si dupa ce dau cu capul ma apuc si intreb si citesc forumul :))) e doar un sfat !!!!
Am citit cateva ghiduri de pe aici dar inca am nelamuriri. Legat de tokeni ai cumva dreptate, insa conteaza sansele egale...eu ma bat cu unu care strange zilnic de 10-20 de ori mai multi decat mine, asta e problema :)
nu am auzit de asa ceva (indrumator personal) pe aici.
asa cum spunea si colegul, daca ai rabdare cu siguranta gasesti raspunsurile pe acest forum. toti am fost la inceput si am intrebat cate ceva.
oricum, sa si ca varianta cu forumul este foarte buna, zilnic intra pe forum jucatori (unii mai cu experienta, altii mai la inceput de drum), asa ca vei primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le pui, in general, incercam sa ne ajutam cu sfaturi si raspunsuri.
referitor la tokeni: eu am mai multe echipe, una in care investesc cca 150 tokeni pe sezon si alta in care nu investesc nimic, asa ca pot sa iti spun ca ma descurc bine si cu echipa fara investitii, am ajuns la sezonul 9, am echipa bunicica, doar cu tokeni din joc (orice oferta disponibila de tokeni free o folosesc pe cealalta echipa)
asa ca: intreaba si vei primi raspuns
O sa incep aici cu cateva intrebari la obiect pe care le am si vedem cum o sa mearga treaba.
Eu pana acuma am mai jucat 2 managere online deci stiu ce am nevoie sa inteleg, deasta am si postat aici...iar acuma intrebarile:
1. Zici ca ai mai multe echipe, in ce conditii poti avea mai multe, trebuie platit ceva?
2. Cum pot cauta o anume echipa in joc si cum pot vedea primele ligi din lume, ca am vazut ca nu se tine cont de nationalitate.
3. Poti sa iti faci cont pe joc si daca nu ai Fecebook?
4. Lista de transferuri pe care eu o vad e una locala, e una aferenta bugetului meu sau cum?
5. Ca strategie ce conteaza mai mult, sa castigi meciuri, sa promovezi sau sa rupi conditia jucatorilor in antrenamente ca sa ii poti vinde mai scump? (sa zicem ca acuma ma intereseaza sa strang bani, nu sa fac perfornanta)
6. Pana acuma am cumparat tineri de 18-19 ani de 5 stele...din ce am vazut stele unui jucator e raportul lor comparat cu lotul meu...overall-ul din paranteza e general? M-ar interesa ce valoare are acel jucator la nivel global, adica un overall de 40 care pentru mine sa intemne un jucator de 6 stele si pentru unu din prima liga sa insemne un jucator de o stea.
7. Cum cresc jucatorii? Nu am vazut sa fie un sistem in care sa folosesti un scouter care sa-ti spuna cam la ce calitate va ajunge acel jucator....se intampla ca 2 jucatori identici aproape ca varsta si atribute, unul sa ajunga jucator de clasa si altul sa creasca foarte putin?
8. Cand se schimba varsta jucatorilor, cand se incepe un nou sezon?
Cam atat deocamdata, sigur o sa mai imi amintesc si alte intrebari. Poate ma ajuta careva cu raspunsuri, multam fain ;)
1. poti sa iti faci cate echipe vrei, trebuie sa ai conturi diferite de facebook
2. nu se poate cauta o anume echipa si nu se pot vedea alte ligi, poti vedea doar campionatele (clasamente) celor care sunt in lista ta de prieteni
3. nu
4. este lista de transferuri aferenta serverului pe care esti si aferenta nivelului tau de joc, in lista apar doar jucatori cu nivel cuprins intre 3 si 5 stele, daca un jucator de nivelul tau vinde un jucator de 6 stele, nu vei vedea acel jucator in lista de transfer
5. strategia o alegi singur, daca vrei sa strangi bani dezvolti jucatorii si ii vinzi, iti dau un pont incearca sa cumperi jucatori la care valoarea de transfer e mult mai mica decat valoarea jucatorului, il poti vinde apoi pe bani multi, la transfer jucatorii pot fi oferiti la o valoare mai mica sau mai mare, daca cel care vinde nu este atent il ofera la valoarea minima
6. jucatorii au aceeasi valoare, doar ca apar mai buni functie de nivelul jucatorului, exact un jucator de aceeasi valoare la nivelul tau este de 6 stele, la un nivel superior este de 5 stele iar la un nivel inferior este de 7 stele
7 jucatorii se dezvolta prin meciurile jucate si prin antrenamente, cu cat este mai batran cu atat se dezvolta mai greu, exista si jucatori care evolueaza foarte rapid, acestia sunt de 18, 19 ani si la transfer au si valoarea cea mai mare si salariul cel mai mare.
uite in acest topic, mai la sfarsit, si eu am primit explicatii privind jucatorii care se dezvolta rapid http://forum.topeleven.com/vitrina-e...l-stars-2.html
8. da
sper ca am reusit sa te lamuresc
oricand cu placere si alte raspunsuri
3.Poti sa ti faci cont cu Google account,de pe smartphone
Sent from my LG-D855 using Tapatalk