15Likes
-
O sa incep aici cu cateva intrebari la obiect pe care le am si vedem cum o sa mearga treaba.
Eu pana acuma am mai jucat 2 managere online deci stiu ce am nevoie sa inteleg, deasta am si postat aici...iar acuma intrebarile:
1. Zici ca ai mai multe echipe, in ce conditii poti avea mai multe, trebuie platit ceva?
2. Cum pot cauta o anume echipa in joc si cum pot vedea primele ligi din lume, ca am vazut ca nu se tine cont de nationalitate.
3. Poti sa iti faci cont pe joc si daca nu ai Fecebook?
4. Lista de transferuri pe care eu o vad e una locala, e una aferenta bugetului meu sau cum?
5. Ca strategie ce conteaza mai mult, sa castigi meciuri, sa promovezi sau sa rupi conditia jucatorilor in antrenamente ca sa ii poti vinde mai scump? (sa zicem ca acuma ma intereseaza sa strang bani, nu sa fac perfornanta)
6. Pana acuma am cumparat tineri de 18-19 ani de 5 stele...din ce am vazut stele unui jucator e raportul lor comparat cu lotul meu...overall-ul din paranteza e general? M-ar interesa ce valoare are acel jucator la nivel global, adica un overall de 40 care pentru mine sa intemne un jucator de 6 stele si pentru unu din prima liga sa insemne un jucator de o stea.
7. Cum cresc jucatorii? Nu am vazut sa fie un sistem in care sa folosesti un scouter care sa-ti spuna cam la ce calitate va ajunge acel jucator....se intampla ca 2 jucatori identici aproape ca varsta si atribute, unul sa ajunga jucator de clasa si altul sa creasca foarte putin?
8. Cand se schimba varsta jucatorilor, cand se incepe un nou sezon?
Cam atat deocamdata, sigur o sa mai imi amintesc si alte intrebari. Poate ma ajuta careva cu raspunsuri, multam fain