Fa jucatorii de 7-8 stele si esti beton atunci, dar prima data vezi ce note i-au jucatorii ca daca ia 5-6 ii faci degeaba de 7-8 stele ca tot prosti sunt.
WTF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Am intrat pe adresa data de tine florine si iti multumesc din inima !!!!!
Ma simt furat diferenta de preturi pentru tokenuri sau mai bine spus cate tokenuri obtii cu aceeasi bani e IMENSA(ma refer la FB si site) !!!!
pai daca nu ai spus unde joci, ca iti explicam.
jocul se poate juca pe platforma de facebook sau pe platforma topeleven, oferta de tokeni este mult mai slaba pe facebook.
cine doreste tokeni sa mearga pe platforma topeleven si sa cumpere acolo (chiar si ofertele de tokeni gratuite sunt mai multe pe platforma topeleven)
pe platforma topeleven exista 2 variante:
- varianta veche de joc http://www.topeleven.com/play-old/
- varianta noua de joc http://www.topeleven.com/play/
2 victorii usoare azi, una chiar prin neprezentarea echipei adverse.
referitor la sezon:
- out din cupa chiar din preliminarii
- ucl - 2 victorii
- campionat 2 victorii si un egal muncit![]()
La mine in casa e doliu in seara asta.Am fost eliminat din cupa cu scorul general de 4-4
l-am batut acasa la el cu 2-0 si am luat bataie acasa cu 4-2 (2-2 in minutul 68 ) diferenta de echipa 85% 5* eu 63 % 4* el tactica lui 4-3-3 ,dr dc dc dl mc mc mc st st st , a adus 2 suporteri la meci eu nu am fost prezent dar totusi cum naiba a facut sa ma bata?
Momentan spre bucuria mea am castigat toate meciurile, maine am unul mai greu in campionat iar cel din CL nu ar trebui sa fie mare lucru, ma astept sa castig si acolo desi o sa joc contra locului 1.
Doua victorii 3-1 in campionat 3-1 in CL probleam e ca la 15.41 am meci in campionat SI NU MAI AM ATACANTI (primul cumparat nou 19 ani cu SA de 5 stele LA SUPER OFERTA de la sponsor ridicat imediat la 6 stele ce face NENOROCITUL minutul 4 debut cartonas rosu ,nici nu termin sa il injur bine ,a facut faultul la mine in careu DA CE NAIBA facea acolo ???? e atacant nu fundas si e singurul atacant din primul 11 ,oare cine ataca la mine in echipa Dmc ??? Al doilea accidentat in urmatorul meci din minutul 20 !!!!)
Ce naiba fac acum ??? la transferuri doar de la 3 stele in jos
Daca incerc tactica fara atacanti ? cu Aml Amc si Amr toti cu sageti ??? Ce parere aveti ???
Apropo cam asta am mai reusit sa adun sugestii pentru alte transferuri ????![]()
Last edited by Adam Andrei; 06-04-2016 at 01:06 PM.