dom. pricop am si eu o nelamurire cu asociatia si in general cu jocul si poate ma lamuresti si pe mine.
Spune ca in asociatie conteaza doar valoarea jucatorilor si a echipei in total si cum se afce ca echipa mea avand 132% joc inpotriva a 115% si eau batae si acasa ci in deplasare cu scorul general de 6-2
Plus de astea mam uitat in top 100 si primul loc o asociatie de chineji vai de capul lor au un goleveraj de peste 600 de goluri .asociatia mea aprape toate echipele sunt cu o stea rosie si a mea e cu 2 si joc tot timpul cu echipe mult mai slabe si abia daca castiga unde vezi tu logica la asa zis valoarea jucatorului .
Problema a 2 cum se face ca in cupa joc doar cu echipe mai mari in nivel am urmarit de 10 sezoane si pe partea mea doar echipe cu 1,2 sau 3 nivele peste mine cum pot eu castiga vreodata cand joc asa .eu bag bani in acest joc si am impresia ca atunci cand incepi sa bagi bani esti vizat si te face in asa fel sa bagi mai multi bani .adica cnu sunteti corecti nici cat negru sub unghie .scuze de greselile de ortografie am scris repede .