Draga domnule analfabet, etapele sunt urmatoarele:
- pune mana pe un abecedar si invata sa scri si sa vorbesti,
- lasate de furat, nu face bine la ficat - daca furi esti prins (asta referitor la acei tokeni)
- dupa ce ai sa reusesti sa citesti - incearca sa cauti regulile de joc sa intelegi acest joc, aici e putin mai dificil pentru tine
Ceea ce ma supura este faptul ca acest domn isi refuleaza toate neimplinirile catre cei ce i-au raspuns .Fiecare are dreptul la o opinie personala inclusiv eu sau tu dar incercand sa ramanem in cei 7 ani de acasa
Daca nu doreai parerile altora de ce ai mai postat aici ????
Te crezi profesor de limba romana cee ce implica alte frustrari in momentul in care nu ai alte argumente te legi de ortografia altora sau de modul de exprimare !!!
NU iti place jocul NU IL MAI JUCA !!!!!!!!
Poate oi fi copil la cei 32 de ani ai mei dar batut in cap inca nu doar la fundulet ma mai bateau ai mei cateodata !!!!!!
Referitor la argumentele de manager :
Daca stii ce insemna manager nu te poti plange cand pierzi pentru ca nu tine direct de tine am mai postat si ma repet
Tu antrenezi pui jucatorii intr-o anumita pozitie si apoi depinde doar de ei
Nu intelegem nimic de manager dar de cele mai multe ori reusesc sa bat adversari mult mai puternici ca mine
Te plangi ca ai doar adversari mai grei si tu schimbi echipa o portita a acestui joc daca tu reduci echipa la 40-60 % in seara asta sa imi arati si mie ce adversari vei avea dupa
SI CINE TE PUNE SA BAGI BANI ???? Vine ala de la top eleven si iti pune pistolul la tampla ????
Cand investesti intr-un astfel de joc e ca si cum ai investi intr-un fond pierdut
Si faptul ca bagi bani nu insemna ca tre sa castigi neaparat (mai era unu pe aici care urla la fel ca el nu mai baga bani)
Bai fratilor tineti-va banii acasa daca nu sunteti in stare sa acceptati faptul ca este doar un joc
Si e usor sa te umfli in pene in spatele unui monitor doar nu este nimeni sa te puna la punct nu ???
Pacat ca toti ne credem civilizati dar cand cineva nu ne imparte acelasi pct. de vedere devenim violenti (si prin vorbe se cheama tot violenta) !!!!
Last edited by Adam Andrei; 09-17-2016 at 06:42 PM.
sa ma fut eu in transu top elevan de cacat bag bani si perd cu taoate echipele mai slab coatate .am jucat azi in asociatie si per total erab mult peste adversari si am pierdut cu toate echipele idioti dracului sa va fut eu in gura de cacati lasa ca fac eu un sait pentru toti acei care vor sa dam in judecat jocul fintca anumiti au avantaje chiar adca au echipa slaba sa ne fure noua bani idioti dracului .iar acei care vor incerca sa ia apararea la joc le fut mama in gura stiu ce vb in pula mea joc de 6 ani dar mai mare accat ca la jocul asta nu am vazut adica am echipa de 110 si ala de 101 ma bate cu 5-2
ma lasi
Nu are nici un rost sa mai comentez ))))))) !!!!!!
Nea Ady termenul invincibilitate in fotbal nu exista(poate doar la box) ... si ... da orice cacat de echipa poate da de pamant cu echipe mult mai titrate,asta-i farmecul fotbalului si de aceea ramane cel mai iubit sport pe mapamond.
Intr-adevar are si jocul scaparile lui dar trateaza-l ca atare,ia-l ca pe o forma de divertisment
Lasati-l ma ca a bagat bani in jocul asta ( de parca ar fi singurul) )))Nea Ady termenul invincibilitate in fotbal nu exista(poate doar la box) ... si ... da orice cacat de echipa poate da de pamant cu echipe mult mai titrate,asta-i farmecul fotbalului si de aceea ramane cel mai iubit sport pe mapamond.
Intr-adevar are si jocul scaparile lui dar trateaza-l ca atare,ia-l ca pe o forma de divertisment