62Likes
-
prietene, nu fi suparat, daca erai atent la ce se discuta pe forum ai fi aflat exact despre ce e vorba:
1. in cupa echipele sunt grupate functie de valoarea primilor 14 jucatori din lot - daca tu bagi bani si ai primii 14 jucatori foarte puternici atunci vei fi grupat in totdeauna cu echipe de nivel superior care sunt de valori apropiate cu echipa ta
2. in asociatii conteaza valoarea lotului si NU conteaza nivelul jucatorilor (in cupa ai vazut ca se vede imediat daca un jucator este cu 2 nivele mai sus) - asta inseamna ca un jucator de nivel 4 poate juca de la egal la egal cu un jucator de nivel 40 (de exemplu)
3. echipele alea din fruntea topului mondial au jucatori foarte puternici DOAR ca tu NU te uiti si la loturile lor (ei au jucatori de 7-8-chiar 9 stele dar au si jucatori de 1 stea astfel per total iese o echipa de 6-7 stele dar valoarea primului 11 este de fapt de 7-8 stele , astfel ei domina orice adversar
4 s-a intamplat de multe ori ca o echipa de nivel inferior (115% de exemplu) sa invinga echipe mai puternice (135% de exemplu), de ce? - conteaza foarte mult omogenitatea lotului, moral, odihna, bonusurile de care beneficiaza, tactica de joc si primele de victorie acordate - daca spui ca ai luat bataie asa de rau - verifica in primul rand de prime de joc ai setat pentru meciurile din alianta, verifica cu ce bonusuri joci, incearca sa fi prezent la meci atat tu cat si colegii din alianta
5. NU are nici o legatura jocul cu cei care baga sau nu bani reali in joc (exemplul cel mai la indemana este colegul madflo19 - care baga si el destul de substantial DAR nu s-a plans ca ar exista anumite tratamente, chiar are niste realizari de invidiat, si eu am bagat bani (nu pot spune ca foarte multi, dar am cotizat) si nu am simtit sa fi fost "vizat"
sper ca am reusit sa iti explic in mare toate nelamuririle