Results 1 to 10 of 68
Like Tree113Likes

Thread: SEZONUL 83 - Sunteti gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Din categoria bag piciorul si imi iau calculator nou ca pe asta l-am spart (

Campionatul-defilare 26-0 locul 1 fara prea multe probleme
    Cupa - Pana in semifinale tur de forta ,semifinale pierdut acasa la adversar 1-0 dupa ce ai mei pareau echipa de rugby revin in retur si castiga trofeul
    Liga Campionilor- tur de forta pana in finala pana dau de un adversar un pic mai mare ca mine dar pentru care nu imi faceam probleme pt ca juca 4-1-4-1 contra 4--4-2 al meu si aici incepe dezastrul.nu pot fi prezent la meci (munca,mersi madflo pt prezenta) pana in minutul 52 conduc cu 1-0 toate bune
    Minutul 52 rosu mijlocasul meu si cum nu e suficient din lovitura libera adversarul egaleaza
    Cu toate ca sunt doar 10 echipa ajunge in prelungiri si nu doar impinge jocul pana la loviturile de departajare si aici flop 3 lovituri ratate una dupa alta
    Si uite asa o noua tripla ratata (((

Champion madflo19's Avatar
    Quote Originally Posted by Adam Andrei View Post
    Cu toate ca sunt doar 10 echipa ajunge in prelungiri si nu doar impinge jocul pana la loviturile de departajare si aici flop 3 lovituri ratate una dupa alta
    Si uite asa o noua tripla ratata (((
    Asa am patit si eu in cupa,in finala,am jucat cu un adversar mai puternic,cu 2 niveluri peste mine,am condus cu 1-0, in min 86 a egalat iar la 11m cei mai buni 3 jucatori ai mai au tras pe langa poarta 😨

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
    http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
    Season 45,lvl 43(24 trebles)
    GAME OVER