26Likes
-
Se pare ca m-am explicat gresit :
Nu calitatea intregului lot era de 56% ci cea a primului 11 !!! Calitate totala 48%
Nu am cautat adversari mai usori schimband lotul
Fac schimbarea de lot odata la 4 sezone !!! Ii tin 18-22 ani dupa care ii schimb Asta datorita faptului ca nu vreau ca in fiecare luna o duminica sa ma trezesc la 5.00 dimineta pentru a prinde jucatori buni pentru ca in timpul saptamanii muncesc si duminica prefer sa dorm pana tarziu!!!Deci am optat pentru sistemul asta in restul celorlalte 4 sezoane schimb doar rezervele pe care le pot cumpara cand mi se pare !!!!
Pentru faptul ca in restul celorlalte 4 sezoane pic cu jucatori peste 100% in cupa sau in campionat sau in CL e si normal si nici nu ma deranjeaza plec cu primul 11 peste 120 % la sf sezonului ce pretentii sa ma ????
Nu am nimic cu cei care schimba lotul sezon de sezon pentru extrageri mai usoare bv lor daca au timpul necesar sa o faca !!!!!
Daca dau peste vreun nebun prin cupa de 150 sau 160 pentru ca sia dat lotul jos la sf sezonului nu am de obiectat nimic cunosc practica si repet bravo lui !!!Asa e cupa !!!!!
In Campionat acelasi lucru !!!!!
Dar daca tu ma pui DOAR PE MINE in CL de nivel superior pentru ca celelalte 31 echipe sunt toate LVL 10 deja imi rupe ...... !!!!
Sezonul trecut am avut lotul de 120 la sfarsitul sezonului deci la inceput 100% sa zicem ca poate asta e motivul trecem peste dar tu si urmatorul sezon cu Calitate de 56% pe primul 11 48% TOTALA ma arunci tot in CL de nivel superior doar pe mine sa joc cu cei mai buni primii 4 di 8 campionate de lvl superior dao in ...... de treaba !!!!!!!Fa CL mixt doua trei nivele impreuna si tac din gura e ca si cupa plm ii dam inainte !!!!!Dar doar eu din 32 LVL 9 restul LVL 10 imi pare rau rau ca nu am facut o poza ieri dimineata sa vedem cum arata o grupa Cu 3 jucatori de 101%-120% si un amarat de 36% !!!!!!!
Repet nu am facut schimbarea de lot pentru a avea adversari mai slabi ci pentru ca ceilati vechi au ajuns la 22 ani (factorul de crestere al jucatorului ce scade in TE dupa varsta de 21-22 ani !!!)
Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca la primul tichet imi spun de calitatea lotului astazi imi raspund ca nu mai e calitatea lotului in CL care sa conteze ci prietenii pe care ii am in joc si culmea in CL nu am nici macar unul din ei !!!!!!!!!!!