2Likes
2Likes

- 

1
				Post By ronnymvc 1
				Post By ronnymvc
- 

1
				Post By 1
				Post By

- 

Eu as face rost de 100 de lei bani reali, la nivelul meu, adica 17, cu 85 tokeni iei 300 milioane, acum depinde. Asta ca sa-ti faci o echipa cat de cat ok ca sa iti permita sa castigi ceva trofee si sa scoti bani din ce iti da jocul, fara sa mai bagi tu bani reali  )) Eu asa as proceda, dar iti zic, ca nu se merita 1, si 2, numai e deloc cum era mai acum ceva timp, f multe surprize, gen, Deportivo cu Barca, sau daca faci tripla iti da numai echipe hard, gen, cea mai slaba are 100 %, chestii care sincer te cam fac sa te lasi... )) Eu asa as proceda, dar iti zic, ca nu se merita 1, si 2, numai e deloc cum era mai acum ceva timp, f multe surprize, gen, Deportivo cu Barca, sau daca faci tripla iti da numai echipe hard, gen, cea mai slaba are 100 %, chestii care sincer te cam fac sa te lasi... ) )

- 

"daca faci tripla iti da numai echipe hard, gen, cea mai slaba are 100 %"  Imi pare rau dar aici nu sunt de acord cu tine, sunt convins ca te inseli si imi pot confirma ca nu ai idee despre cum functioneaza sistemul "cup draw" sau "CL draw."

missing T11 old form