3Likes
-
transferuri
Salut, ce s-a intamplat cu transferurile?
De vreo 3 zile, am la transferuri numai jucatori de 3 si 4 stele de la nordeus si vreo 2-3 jucatori de 5 stele, dar foarte slabi. Mi-e greu sa cred ca nu mai pune nimeni jucatori la vanzare. Nu mai apar nici jucatorii nordeus care apareau dimineata...
Stie cineva ce s-a intamplat?
-
Romanian Forum Moderator
-
-
sunt nivelul 20, foarte multi activi...nu e vorba ca e pustiu. pana acum 3 zile erau destui la transferuri si nu erau jucatorii nordeus mai slabi... si mai am un cont la niv 7 si se intampla aceeasi poveste. deci este ceva schimbat de la nordeus.
+ ca toti expira foarte repede, maxim 50 minute. am pus o gramada de jucatori la transferuri, de la 30 la 50 min toti. si cred ca nu apar la ceilalti manageri... nu cred ca nu vrea nimeni un MC de 99% cu abilitate...
Last edited by funqer; 03-18-2017 at 04:45 PM.
-
pai tu cati ai cumparat de 99% cu abilitate?
missing T11 old form
-
tu ori nu intelegi intrebarea mea, ori esti gica contra...trebuie sa comentezi la orice. tu la ce nivel cumperi jucatori, la 80%? si le faci tu abilitatea? e o problema cu transferurile si nu ma prind ce vrea nordeus sa faca
-
Inainte sa ma acuzi ca sunt gica contra ai putea sa recitesti ce ai scris: nu cred ca nu vrea nimeni un MC de 99% cu abilitate... apoi poate iti faci timp sa raspunzi la intrebarea mea, care este foarte simpla "cati jucatori ai cumparat tu , zilnic, de 99% cu abilitate, sezonul acesta?", si asa poate gasesti un raspuns. Si chiar mai mult, la fel de dornici de MC cu 99% si abilitate sunt si restul managerilor care deja au echipele formate...
tu la ce nivel cumperi jucatori, la 80%?
Da, in general asa ii caut, cred ca si tu dupa cum afirmai la primul "post".
Last edited by ronnymvc; 03-18-2017 at 09:17 PM.
missing T11 old form
-
Stie cineva de acest update? sau doar cu 4 - 5 jucatori de 5 stele o sa avem in lista de licitatii )
-
Se pare ca majoritatea userilor vad asa, asta nu va duce decat la un singur lucru ... "bid war", au gasit cei de la Nordeus o metoda sa mai scape managerii de tokeni.
missing T11 old form
-
Cam trist, daca este doar o metoda sa ne faca sa bagam bani in jucatori de la impresar, nu vad bine lucru asta...poate e doar un bug )